3 fede gadgets, som vil glæde enhver tech-nørd

Går du også med en teknologi-entusiast i maven. Elsker du at læse om de fedeste trends og følge med i alt det, som sker i teknologiens navn? Så skal du læse videre her, så du kan se 3 fede gadgets, som nok skal overraske!

Airtame giver sikker og bekvem skærmdeling

Skærmdeling er efterhånden noget, som er fuldstændig standard på arbejdspladser, skoler og endda i mange hjem. Det er meget bekvemt, så man ikke skal til at sende filer rundt, men bare kan vise det hele fra egen skærm.

Men hvis du vil slippe for ledninger og andet, som nærmest bare kommer i vejen, når det kommer til dette. Så er Airtame her. Airtame er en teknologi, som gør, at du kan skærmdele fuldstændig trådløst og samtidig sørger for, at sikkerheden er helt i top. Læs mere om Airtame her.

Boses nye høresolbriller

Nej, det er ikke en tastefejl – lydgiganten Bose har udviklet såkaldte ”høresolbriller”.

Er du også ved at være træt af at døje med ledninger fra høretelefoner? Selv hvis du køber Bluetooth-hørebøffer, så kan de stadig være klodsede og fylde meget. Netop der kommer Bose ind i billedet.

For Bose har netop udviklet et par solbriller, som faktisk kan afspille musikken til dig. Du streamer bare musikken ind over Bluetooth, som du er så vant til fra alt muligt andet. Så vil selve stellet faktisk afspille musikken på en måde, så du kan høre den, uden at andre skal forstyrres. Det er den perfekte måde at kombinere musik og sommer på.

LG’s sammenrullede TV

Måske troede du, som mange andre gjorde, at vi ikke kunne spare meget mere plads end vi allerede gjorde med fladskærmene. For den eneste måde, hvor man faktisk kan spare mere plads på, ville da være ved at fjerne skærmen helt.

Og det gjorde LG så! Deres ny 4K-TV giver dig den ultimative skærmoplevelse med billeder i så høj en kvalitet, at det næsten er ubeskriveligt. Men samtidig, så kan du, når du er færdig med at stirre på de flotte billeder, rulle TV’et ind i det lille TV-bord igen helt automatisk.

Når du gør det, så kommer du nærmest til at føle, at du er med i en science fiction film. Her får du nemli både stilet møblement og flotte billeder i én lækker og luksuriøs pakke, som vi aldrig før har set helt magen til!