3 gaveidéer til ham der elsker gadgets

Hvad er det med mænd og gadgets? Vi kan ikke komme udenom at vi elsker alt med et display og eller en ledning. Os mænd.

Derfor er gadgets også en oplagt idé, hvis du skal finde på en gave til en mand du holder af. Din far, bror, kæreste, mand eller ven. Uanset hvad, vil de fleste mænd sætte pris på én eller anden form for gadget under juletræet eller på fødselsdagsbordet.

Manden der har alt

“Manden der har alt” er en næsten fortærsket begreb, der ikke desto mindre har god bund i noget sandt. Mænd kan generelt være langt sværere at finde gode gaver til end kvinder.

Når man som mand kommer over de 30. har man som regel et job og økonomisk råderum til at købe de få ting, man synes man mangler. Samtidig er mænd ikke lige så shoppelystne som deres kvindelige modparter. Der er altså ikke nær så mange ting at putte på en ønskeseddel hvis man er mand.

Her giver dig alligevel tre gode idéer til gadgets, der vil vække glæde som en gave til ham.

Gaveidé nummer ét: et el-løbehjul

LøbehjulDu kender måske de smarte el-løbehjul fra København og andre storbyer, hvor man hver eneste dag ser folk suse rundt på disse smarte, lydløse elektriske løbehjul. Her er det firmaer med sjove navne som Voi, Tier eller Lime der står bag udlejning af løbehjul, hvor man nemt via en app på sin smartphone kan lokalisere nærmeste løbehjul, reservere det og afsluttet turen, når man har nået sit mål.

Det kan dog nemt blive dyrt i længden, da en almindelig tur nemt løber op på 40-50 kroner. Og hvis du ikke bor i København eller Aarhus findes denne mulighed slet ikke. Derfor er flere og flere begyndt selv at anskaffe sig deres eget private elektriske løbehjul. De koster typisk et sted mellem 2.000 og 3.000, men det er jo ikke mere end en almindelig cykel og man skal ikke tænke på et el-løbehjul som et stykke legetøj, men netop som et transportmiddel som en cykel.

Gaveidé nummer to: et smartwatch

Smartwatch – specielt Apples model AppleWatch – har givet armbåndsuret en renaissance. Der er ellers færre og færre af os, der går med ur efterhånden som vi bare bruger vores smartphone til at fortælle os tiden. Med med opfindelsen af smartwatchet er det igen blevet, ja smart, at gå med ur. Dette skyldes til dels at de er flotte og viser en vis status at have om håndledet, men især at de gør at vi slipper for at skulle have telefonen op af lommen hele tiden. Ikke bare når vi skal tjekket klokken, men også e-mails, SMS’er, beskeder og notifikationer kan vi få på urets skærm i stedet for på telefonen. Har manden du vil begave ikke allerede et smartwatch er der her, en gadgetgave der vil sige spar to til alle andre.

Gaveidé nummer tre: Apple Airpods

Nogen elsker dem, andre hader dem. Men ét er sikkert: airpods er kommet for at blive. Du ser dem hele tiden på gaden, i ørerne på alt fra forretningsmænd til teenagedrenge. De små hvide stænger, der fjerner ethvert behov for hovedtelefoner med kabel. Airpods kører bluetooth og gør at du altid kan høre musik og podcasts og snakke i telefon.