5 seje gadgets til soveværelset

Stor kropspude til sengen

Den ultimative kropspude er en U-pude. En U-pude er som navnet indikere en stor pude formet som et U. Grundet dens form og størrelse kan den bruges i rigtig mange stillinger til at aflaste og støtte ømme muskler og led. En U-pude bruges ofte af gravide til aflastning under graviditeten og kaldes derfor også for en graviditetspude.

Kroppuder fås også som aflange puder, der fylder lidt mindre, men som i høj grad kan bruges på samme måde til aflastning og støtte eller bare lidt ekstra hygge i sengen. Der findes mange forskellige kropspuder og graviditetspuder, som er super lækre at have i soveværelset for ekstra komfort og hygge.

Usynlig boghylde

Der findes selvfølgelig ikke usynlige boghylder, men man kan altid snyde det blotte øje. En usynligboghylde er et lille beslag man kan montere på en hvilken som helst væg. Den nederste bog man ligger på boghylden skal lukkes om beslag-delen der går ud fra væggen og derfra ligger man bare flere bøger ovenpå.

Resultatet er at det ligner man har en stak bøger der svæver over sengen. Det er en rigtig sjov lille gadget til soveværelset og bruger man den rigtigt kan den også have en flot dekorativ effekt. Det kan fx gøres ved at ligge bøger i ens farvenuancer, som er kontraster til eller komplimentære til de farver man ellers bruger i soveværelset.

Sovemaske med høretelefoner

Nogle går i seng og falder i søvn efter 5 minutter, andre har brug for at læse lidt eller tage en sovemaske på og så er der måske dem der har brug for lidt mere. En sovemaske med høretelefoner, sørger for at der bliver lukket fuldstændig af og du bare kan koncentrere dig om dig selv, mørket og det du vælger at lytte til.

Det er en fantastisk god løsning til dig der har brug for en sovemaske for at sove, men som samtidig har en partner der snorker eller vender sig hele tiden. Det kan også være du har nemmere ved at falde i søvn fx ved at lytte til havets bølger, mens din partner bliver generet af det. I begge tilfælde er en sovemaske med bluetooth og høretelefoner en rigtig god løsning, for så kan du nemlig høre lige hvad du vil uden at forstyrre eller blive forstyrret.

Stjernehimmel

Er det ikke bare flot og romantisk at ligge under den åbne stjernehimmel og falde i søvn til det smukke syn? Hvad nu hvis du kunne få en stjernehimmel magen til den udenfor, ind i soveværelset? for det kan du nemlig. En lampe der lyser en stjernehimmel op i loftet kan give dig samme oplevelse som når du ligger ude i naturen. Den kan skabe lidt ekstra romantik på voksenværelset el. give børnene noget sjovt at falde i søvn til på børneværelset.

Der findes forskellige lamper og måder at få en stjernehimmel i loftet. Den mest anbefalelsesværdige er Sega Toys Homestar, der giver dig mulighed for at kaste en nærmest nøjagtig stjernehimmel op i dit loft med alle de stjernetegn du også kan se udenfor.

Varmetæppe til de kolde nætter

Jeg lagde indlægget ud med at anbefale en kropspude til sengen, fordi den bare er super lækker og behagelig, og er det den type gadgets du helst vil have på soveværelset, så er et varmetæppe mindst en ligeså fed gadget. Et elektrisk varmetæppe fås i mange afskygninger, men det lækre ved det er at du kan styre temperaturen og altid have det behageligt i sengen.

Varmetæppet kan også tages med rundt i huset og bruges i fx sofaen om morgenen og om aftenen. Vil du gerne ud og se på den flotte stjernehimmel, som især er klar om vinteren, så kan du med et varmetæppe ligge udenfor og holde varmen mens du nyder himlen. Du kan selvfølgelig også bare købe en stjernehimmel til dit soveværelse og nyde den indenfor.

Få meget mere inspiration til indretning af dit soveværelse her og find ud af hvor du kan få disse og lignende gadgets til soveværelset.