Få ekstra plads på værelset med en trekvartseng

Sengen er et af de vigtigste møbler, som du overhovedet kan anskaffe dig. Sengen er nemlig et af de møbler, som du sammenlagt tilbringer allermest tid i. Derudover er sengen helt essentiel for kvaliteten af din nattesøvn og din komfort i løbet af de sovende timer.

Det er meget individuelt fra person til person, hvad en god seng er. Nogen har for eksempel brug for en hård madras, imens andre har brug for at kunne synke helt ned. Nogen igen har brug for en masse plads, imens andre godt kan lide at ligge tæt og huleagtigt.

Ikke alle senge passer i alle hjem

Men selvom man kan have forskellige præferencer, når det kommer til sengene, så er der nogle praktiske og funktionelle krav, som en seng altid er nødt til at opfylde. Derfor er man nødt til at finde den bedste model af seng, som opfylder disse.

Den største praktiske udfordring kan være den plads, som man har i det rum, hvor sengen skal stå. Har man et kæmpe rum til sin seng med masser af kvadratmeter, så kan man sagtens vælge den største seng på markedet. Men sådan er vilkårene langt fra for alle.

Mange mennesker er udfordret på plads

Rigtig mange danskere lever nemlig under trange pladsforhold. Det kan være fordi man er studerende, fordi man bor i en lille bylejllighed eller simpelthen bare fordi, at pengene er trange. Her kan rummene være små, og måske er der bare ikke plads til en stor queen size bed.

Derfor kan det være en god idé at tænke i alternative former for senge, som passer bedre ind i lidt mere klemte rum. Og selvom man er to, der skal sove i sengen, eller rigtig godt kan lide masser af plads, når man skal sove, så behøver man ikke at fortvivle. Svaret er nemlig en trekvartseng.

En trekvartseng giver komfort uden at tage plads

Trekvartsengen er den perfekte kombination mellem en dobbeltseng og en enmandsseng. Og det gode ved trekvartsenge er, at der findes lige så mange varianter, som der findes alle mulige andre typer af senge. Du kan se et stort udvalg af forskellige modeller her.

Trekvartsenge kan nemlig også fås med bløde madrasser, hårde madrasser, med sengegærde og uden. Men modsat de større senge tager de ikke særlig meget plads, da de i stedet for 140 centimeter eller mere måler 120 centimeter i bredden.

Få plads til andre ting i hjemmet

En trekvartseng giver mere plads til at indrette. I stedet for at man skal kante sig rundt om sengen og slet ikke kan have andet i rummet, så kan man finde plads til skabe, natborde og andre nødvendige ting.