AUTODOC app (iOS)

Vores virksomhed tilbyder det bredeste sortiment af kvalitet og billige reservedele til mere end 5000 bilmodeller af 45 mærker, alt sammen på din iPhone. Denne app er 100% kompatibel med Apple enheder. Alt du skal gøre er at downloade og installere vores applikation. Når du bruger den er du i stand til hurtigt at finde reservedele du har brug for til at reparere og vedligeholde din bil. Et illustreret brugervenligt katalog indeholder detaljeret information om hver del.

Et opdateret brugervenligt søgesystem vil simplificere søgningen på en nødvendig vare – vælg blot dit bilmærke, modellen, produktionsåret. En anden måde at finde en nødvendig bilkomponent er ved en ID-søgning. Lige meget hvilken måde du vælger, er den kendetegnet ved høj kvalitet og leveres fra en pålidelig producent.

En bestilling i vores onlinebutik er gjort i løbet af få klik. Du kan bruge en af de 15 betalingsmetoder, der leveres i AUTODOC. Derudover kan du bruge en anden fordel i vores applikation – en ønskeliste – det vil hjælpe med at gemme andre ID’er og spore deres priser. Vi har hyppigt kampagner, som hjælper dig med at gøre dine køb endnu billigere ekstra 2% rabat i app på linket. Efter køb kan du spore dine ordrer i app’en og gemme din ordrehistorik. Hvis du har spørgsmål om produkterne, leveringsbetingelser eller betalingsmetoder, kan du kontakte vores kundesupport. De vil med glæde hjælpe dig med at tage det rigtige valg og fortælle om vores akutelle kampagner.

Tænd for notifikationer fra AUTODOC App app’en så du ikke går glip af vores fordelagtige tilbud, rabatter og din aktuelle ordrestatus. Vi hjælper dig med at gøre onlineshopping fordelagtig, og også med at spare tid og penge!