Tre beauty-gadgets, du bare må eje

Når det kommer til beauty og skønhed, så er der utroligt meget, man kan fokusere på. Især som kvinde er der en forventning om, at du gør noget ud af dig selv. Vælger du ikke at gøre det, kan det i længden ændre folks syn på dig.

Det kan dog også blive en dyr affære, hvis du f.eks. vælger at gå til frisøren, få lavet negle, blive vokset osv. Hvis du går op i skønhed, kan det godt betale sig at gøre noget af det selv. 

Det kræver dog noget udstyr, som til at starte med godt kan være lidt dyrt. I det lange løb vil det dog spare dig for en masse penge.

hårfjerning

Lav dine egne negle

Elsker du at få lavet negle og kan du godt lide den elegance, det giver at have flotte negle, så skal du helt klart overveje, om du ikke skal til at lave dem selv. Det er nemlig dyrt at få lavet negle og det er ofte noget, man får gjort flere gange om måneden.

Vil du gerne lære at lave negle selv, så kan du sagtens gøre det. Det er faktisk ikke så svært igen, at lave nogle flotte basisnegle.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken slags negle du gerne vil kunne lave derhjemme. Er du mest til akrylnegle eller får du oftest lavet gellak? Når du har fundet ud af det, skal du ud og købe udstyr. Dette indebærer alle materialerne til neglene samt noget til rengøring og en UV neglelampe. 

Husk også at købet en topcoat, så som MAKEAR NO WIPE TOP – EN HOLDBAR TOPCOAT, så dine negle får en flot finish og blive mere holdbare.

Et sæt til hjemmevoksning

Bryder du dig ikke om at barbere dig, men vil du gerne fjerne noget af din kropsbehåring, så bliver du garanteret vokset. Alt afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser, kan det dog hurtigt blive mange penge at betale for hårfjerning.

Den gode nyhed er, at du nemt og sikkert kan lave voksbehandlinger på dig selv til en brøkdel af salonpriserne. 

Du skal blot have fat i noget voks, nogle træpinde og en voksvarmer. Det kan også være en god idé at investere i en god creme og i noget, der kan få voksen af igen, hvis du får det på et forkert sted.

Kvinde med ansigtsmaske

Lav din egen sheet maske

Elsker du også bare at have ansigtsmasker på og er sheet masker din fortrukne form for ansigtsmaske, så er der råd at finde. Man kan nemlig købe en maskine til hjemmet, der kan lave sheet masker til dig, lige når du har brug for det. På den måde løber du aldrig tør og du har altid én, når du skal bruge den.