De bedste borde til at holde orden på gadgets og makeup

Sponsoreret indhold

Er du typen, der har ufattelig mange gadgets eller makeup? Og har din kæreste det modsatte? Så er du sandsynligvis af og til i pladsmangel, når det kommer til at opbevare en eller begge af de to ting.

Derfor har vi her lavet en lille guide til de bedste borde til at holde orden på gadgets og makeup. Dermed slipper du for at skulle leve med makeup og gadgets spredt ud over hele lejligheden, værelset eller huset. Med den rette opbevaringsløsning kan du få struktur og et bedre overblik over nøjagtigt, hvad du har af gadgets og makeup.

Brug et natbord til opbevaring

Et natbord er typisk lavet til at stå ved sengekanten. Det kan være et oplagt sted at opbevare ikke bare sin makeup, men også sine smykker. Derudover bruger mange også deres natbord til at lægge deres telefon, ur og tablet på henover natten.

Er du en af dem, der sover med telefonen under puden, er det en rigtig god idé at overveje et natbord, da det sparer dit hoved og din krop for eventuelle skadelige stråler fra telefonen.

Bakkeborde er rigtig praktiske

Der er mange typer af bakkeborde, men overordnet set er det i bund og grund en bakke med ben på. Den kan både være rund, firkantet, trekantet og alverdens andre former. De er praktiske, fordi du sikrer dig, at de ting, der lægges på et bakkebord, ikke falder ud over kanten.

Derudover fungerer de fantastisk som eksempelvis hjørneborde mellem en sofa eller en stol og væggen.

Et sminkebord er perfekt til makeup

Sminkeborde er bogstaveligt talt perfekte til dig, der skal lægge makeup. Det fremgår bogstaveligt talt af navnet, og et sminkebord kan derfor ofte købes med tilhørende spejle med indbygget lys.

Derudover er fordelen ved et sminkebord, at de ofte er bygget til at være praktiske i forhold til at lægge makeup. Det betyder blandt andet, at der er gode opbevaringsløsninger og masser af plads til det nødvendige makeup-udstyr.

Overvej også et makeup bord til dine skønhedsprodukter

I samme stil med sminkebordet, så er et makeup bord også lavet til dig, der gerne vil lægge makeup. Faktisk er det to ord for den samme type bord – det kan blot være en god idé at undersøge begge typer af borde, da der kan være forskel på, hvordan de enkelte forhandlere navngiver deres produkter.

Kan du derfor ikke finde et perfekte sminkebord, er det altid et forsøg værd at undersøge udvalget af makeup borde.