Dét kan du styre via en app anno 2019

Smartphones og apps har i sandhed taget verden med storm. Vi bruger alle vores mobiler til det hele, om det så er surfing på nettet, spil, mail, opkald eller noget helt femte. En smartphone skal kunne det hele på én gang. I dag kan man bruge ens mobil til alverdens ting. Dette gælder også sikkerheden i dit hjem. Vidste du for eksempel, at du kan bruge din mobil til at finde ud af, hvem der låser sig ind i din bolig? Ydermere kan din mobile enhed kobles op til diverse sikkerhedskameraer og bevægelsessensorer i huset, således at du altid kan holde styr på sikkerheden i dit hjem. Det er da smart.

Kontrollér dit hus, mens du er på farten

Som vi nævnte i forrige afsnit, så kan din mobil kobles op til en særlig app, der har adgang til de vigtigste informationer omkring dit hus. Dette gælder dog kun, hvis du har installeret et særligt låsesystem, der kan holde øje med, hvem der låser sig ind og ud. Derudover kan låsesystemet, via særlige videokameraer, holde øje med, om der kommer ubudne gæster, mens du er på farten. Et sådant låsesystem kan du nemt og hurtigt få installeret i din bolig.

Et af de mest populære elektroniske låsesystemer på markedet lige nu udgør en del af den såkaldte Yale Smart Living kampagne. Denne serie af elektroniske låsesystemer har vundet stor popularitet, idet de kan opspore selv den mindste uregelmæssighed i og omkring din bolig. Når der bliver fundet noget mistænkeligt, så kan du forvente at få besked via din app på mobilen. Hvis du er interesseret i at høre mere om denne kampagne fra Yale, så finder du hos Bagger Låse & Alarm A/S en masse nyttige informationer.

En fornuftig investering for hele familien

Vælger du at investere i et smart og nyt låsesystem, så har du i sandhed gjort en fornuftig investering. Det betyder nemlig rigtig meget at kunne sikre sin egen og ikke mindst sin families tryghed, også selvom man ikke er hjemme. Med et smart låsesystem fra Yale er du sikret en god og tryg fornemmelse i maven, hver gang du tager ud på en længere rejse. Hvis der skulle ske noget i dit hjem, så ved du, at der kommer en direkte besked til din telefon. Herefter kan du hurtigt tage kontakt til den nærliggende alarmcentral og få dem til at tage ud til dit hus, for at sikre sig, at alt er, som det skal være.