Disse gadgets kan enhver svømmer ikke leve uden

Som udefrakommende tænker du måske ikke at gadgets hører til i svømmehallen og vandet, men er du overbevist om dette, så bør du ihvertfald læse videre herunder. For gadgets, og svømmeudstyr generelt, kan være med til at forbedre ens svømning helt enormt meget. Men hvilke bør du så bruge? Det forklarer jeg dig herunder, hvor vi kommer omkring alt fra svømmefødder, Swimfin og svømmetasker.

Kan du slet ikke svømme endnu, så vil jeg mene at svømmeudstyr og svømme gadgets er et decideret must for dig. For disse kan være med til at hjælpe dig i gang med svømningen, for ingen kan svømme helt uden hjælpemidler fra start. Så lad os bare komme i gang med hvilke du ihvertfald bør have:

  1. Svømmefødder

Du kender dem helt sikkert godt, hvis du har været på stranden eller i svømmehallen før. Her svømmer rigtig mange nemlig med det. Både fordi de er sjove at svømme med pga. den ekstra fart, men mest af alt fordi det hjælper ens svømning på en rigtig god måde.

Det gør sådan et par svømmefødder ved at give dig støtte. F.eks. hvis du skal indøve nogle nye tekniske ting med dine arme, så kan det ekstra kraftfulde benspark fra svømmefødderne ligesom fjerne fokus fra benene, så du istedet kan fokusere på armene.

Sådan en gadget som disse (link: https://www.watery.dk/collections/svommefodder) er derfor nærmest en no-brainer for enhver svømmer uanset niveau.

Når du så skal vælge den rigtige slags, så anbefaler jeg dig 100% at tage et par uden hæl, da chancen for skader og kramper er betydeligt mindre. Så bliver det vel ikke bedre, hva?

  1. Swimfin

Denne svømme-gadget er til de yngre børn, der endnu ikke har lært at svømme helt endnu eller bare er i gang med det.

For sådan en swimfin, som er formet som en rigtig hajfinne, er nærmest et genialt værktøj til at lære mindre børn at svømme.

I bund og grund fungerer den som armvinger eller et svømmebælte – altså at holde folk over vande.

Men denne Swimfin skal bare placeres på ryggen, ligesom den er på en haj, og dette giver bare en meget naturlig svømme-positiion for barnet, hvor den ikke er oprejst i vandet som den ville være med armvinger eller svømme-bælter.

Og det fungerer helt eminent, og har endda vundet flere priser for dens meget hjælp til yngre børn.

  1. Svømmetaske

Uanset om du svømmer eller ej, så er dette bare en rigtig god taske til rigtig mange formål.

Sådan en svømmetaske er nemlig bare rigtig stor og er inddelt i mange forskellige rum af forskellige størrelser.

På den måde vil sådan en svømmetaske uanset om du skal til svømmestævne, svømmetræning eller bare en tur i skole, være en oplagt taske at bruge.

Med baggrund i dette er det også noget som stort set alle svømmere efterhånden har. Kun fordi den er så praktisk, og tilmed holder godt.

De mest populære svømmetasker er fra TYR (mest populære), Arena og Speedo, og i realiteten er det bare en smagssag i mellem disse.

Men der skal ikke herske nogen tvivl om at en svømmetaske er god for enhver – uanset om man svømmer eller ikke gør.

Jeg håber disse tre svømme-gadgets inspirerede dig, og kan være med til at gøre din svømning meget sjovere, bedre og mere udbytterig. God svømning!