Elevationssengen gør din nattesøvn bedre

Det er en drøm at have en elevationsseng i sit soveværelse, og det er der mange, der efterhånden har fundet ud af. Denne type seng er nemlig meget populær på markedet.

Med en elevationsseng kan du udvide mulighederne for brugen af sengen. Det bliver meget nemmere og mere behageligt at sidde op i sengen, da du kan køre sengen op til et perfekt ryglæn, og slå benene op ved at køre den fodenden op.

Du vil ligeledes opleve en god nattesøvn, da muligheden for at indstille sengen til netop dine behov øges. Alt i alt er der ikke meget dårligt at sige om denne seng med de mange valgmuligheder!

Fordelene ved en elevationsseng

Den helt store fordel ved at vælge en elevationsseng er, at du kan indstille sengebunden perfekt til til din kropsform, og afhjælpe de skavanker du end måtte have. Lider du f.eks. af rygproblemer, ledsmerter eller dårligt blodomløb vil det være en stor fordel for dig at kunne regulere din madras på den ene eller anden måde.

Også hvis du blot oplever uro i benene om natten, hvilket kan påvirke selve søvnen, kan du ved et enkelt tryk køre benene op, og falde hurtigt i søvn igen.

Til dem, der nyder at læse eller se tv i sengen, er det en god ide at gøre brug af elevationsfunktionen, da man her undgår at ligge i nogle mindre gode positioner for nakke og ryg.

Der er kort sagt bedre vilkår for at passe på sin krop i den tid vi tilbringer i sengen, hvilket ikke er så lidt – gennemsnitligt ligger vi nemlig i sengen en tredjedel af vores liv.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger elevationsseng

Hvis du er nået til det punkt, hvor du er blevet helt forelsket i tanken om de mange gode fordele, der er ved at eje en seng med elevation, så er det blot at finde ud af hvilken type du skal vælge, og du kan se smarte elevationssenge her.

Her skal du først vælge den rette størrelse til dig, eller jer, hvis det er en dobbeltseng i er ude efter. I sidstnævnte tilfælde er det er rigtig god ide at tilkøbe en split-topmadras, så i undgår problemer i parforholdet, da i bare hver især kan vælge om i vil køre sengen op eller ned. Det er jo at foretrække!

Selve madrassen bør vælges med omtanke for den kropsvægt, man end måtte have. Dette er nemlig yderligere med til at skabe de bedste forhold for dig, og forbedre din søvnkvalitet betydeligt.

Det kan også være en god ide at tjekke sengebundens opbygning og motorens kvalitet, for f.eks. at finde en støjsvag model, så du ikke forstyrrer din sovende partner eller blot vil gå efter den bedste kvalitet.