Engelsk Bulldog som familiehund

Racen engelsk bulldog er blevet værdsat de sidste år af mange som et kært familiemedlem. Oftest har man forbundet denne race til den ældre generation, men mange har opdaget, at denne hunderace har noget helt særligt. Den er virkelig sjov, idet den har rigtig meget personlighed. Dertil er den sød mod børn og yderst deltagende heri. Du kan sågar finde billeder af den, hvor den ligefrem vugger helt små børn.

Dens udseende er specielt

Mange finder den ikke ligefrem køn, men dens milde og helt utrolige givende sind er svær at stå for. Er du en ægte hundeelsker, så vil du med det blotte øje holde af den med det samme og ikke mindst have svært ved at stå for dens unikke og oftest sjove personlighed. Vægter I som familie dette, så bør I bestemt se mere her; Engelsk bulldog med personlighed og de fordele denne race har at tilbyde jer som familie.

Stærke egenskaber

Trods den besidder stærke egenskaber som dominans og stædighed, idet den har været anvendt til kamp hundesport igennem tiden, er det egenskaber der kan tilrettes gennem opdragelse og træning. Det er givet godt ud, for som børnefamilie får I virkelig en skøn og ikke mindst sjov hund, som kan trække smilebåndet op af og få en til at grine hjerteligt. Dette gør, at mange vælger at investerer tid i opdragelsen og træningen af den.

En ægte ven

Bag dens lidt barske ydre besidder den et omsorgsfuldt gemyt og ynder dertil tæt selskab med dens ejer og familiens medlemmer. Den nyder dertil at have små børn omkring sig, men skal selvfølgelig som alle andre hunde opdrages til at tilgodese børns behov. Især de mindste. Kan I finde balancen heri, får I en dejlig hundeven i jeres familie mange år fremover forbundet med glæde.