Er du også vild med nye gadgets? Sådan får du råd til at købe dem

I dag er smarte elektronikapparater og gadgets noget, der fylder meget i hverdagen for de fleste mennesker. Der findes snart ikke et hjem, som ikke har huset fuld af spændende og sjove dimser og sager til både arbejdsmæssig brug og til fritidsbrug og sjov. Powerbanks, GPS’er, højtalere, pulsmålere, løbeure, iPads og elevationssenge. Der findes uendelig mange slags gadgets, og der kommer kun flere og flere på markedet, for hver dag der går. Hvis du er vild med nye gadgets og har en trang til at købe dem, når der kommer nogle nye og smarte, er du ikke den eneste. Men det kan være en dyr hobby at forelske sig i den elektroniske verden, da mange gadgets er dyre at investere i.

Fede gadgets på markedet

Der kommer hele tiden nye gadgets på markedet, og alt efter om du er til de sjove eller de praktiske af slagsen, er der her nogle af de nyeste, du skal tjekke ud.

Asus Zenfone 4 Pro

Denne telefon fra Asus er en af de vildeste gadgets lige nu. Telefonens kamera er nemlig lige så vildt som et spejlreflekskamera og tager altså superskarpe billeder. Denne smartphone koster lige omkring 7.000 kr.

Goal Zero Flip 30

Der er sket en revolution indenfor powerbanks, og batterierne på disse elektroniske devices bliver bedre og bedre. Den nye Goal Zero Flip 30 giver dig hele 7.800 mAh og kommer i et lækkert og enkelt design. Denne powerbank koster 399 kr.

Afunk 360 højtaler med bluetooth

Enhver med en svaghed for gadgets må eje en bluetooth-højtaler. Denne Afunk-højtaler med bluetooth har et elegant og simpelt design og kan spille musik i høj kvalitet. Højtaleren passer til alle rum i huset og kan tages med alle steder. Afunk-højtaleren koster 894 kr.

Karaoke mini micro til smartphones

Er du vild med at synge karaoke? Og elsker du at banke dine venner i en god gammeldags sangkonkurrence? Denne lille og superseje gadget er løsningen. Den lille mikrofon kobles til din smartphone eller din tablet gennem jackstikket, og så er det ellers bare at tænde karaoke-appen og finde din indre diva frem. Karaoke-mikrofonen kan fås til under 100 kr.

Lån penge nemt og hurtigt, og køb alle de gadgets, du har brug for

Når der hele tiden kommer nye gadgets, kan det være svært at få råd til at købe de nyeste og sejeste ting konstant. Det er ærgerligt, når man bare gerne vil prøve tingene og forblive opdateret på de nyeste trends. Du kan låne penge nemt og hurtigt på nettet og få råd til at købe de nyeste gadgets, når de udkommer. Et mikrolån giver dig mulighed for at låne et mindre eller større beløb og få pengene udbetalt allerede i dag. Med et mikrolån kan du låne alt lige fra 100 kr. til 15.000 kr., og derfor er der rig mulighed for, at du kan låne penge til lige netop den gadget, du står og mangler. Læs mere her, og bliv klogere på, hvilke typer af mikrolån der er, og hvilket lån der passer til netop dig. Du kan søge med det samme med dit NemID og få pengene udbetalt samme dag.