Fuldend byggepladsen med smarte løsninger

Kender du en byggemand med hang til nye, sjove gadgets og moderne teknologi? Eller arbejder du selv i bygge-og anlægsbranchen? Så kan det være, det er på tide, at du kigger på smarte løsninger til tunge løft – det vil din ryg med al sandsynlighed takke dig for senere. Vi har kun én ryg, så er vores hverdag fyldt med ting, der belaster den, så er det en god idé at vide lidt mere om, hvilke hjælpemidler, der findes på markedet.

Vi har samlet to sværdvægtere, når det kommer til det absolut hotteste indenfor hjælpemidler til tunge løft i bygge-og anlægsbranchen. Vi garanterer, at du vil møde lækre byggegadgets for en hver Byggemand Bob med forkærlighed for kvalitet og intelligent design – og som gerne vil passe godt på sin krop hele livet.

Ikke en helt almindelig kran

Kunne dit byggefirma godt trænge til en kran, der er lidt ud over det sædvanelige? Så er en af de mange solide traverskraner med højeste løftekapacitet måske noget for dig.

Du kan få traverskraner med både tohåndsbetjening og vakuum, traverskraner i rustfrit stål og med ud uden el. Faktisk er der modeller til en hver smag og ethvert behov.

Med en traverskran kan du løfte både lette og mere krævende emner. Det gælder desuden for alle traverskraner, at de er loftsmonterede traversskinnesystemer, men også kan fås som fritstående systemer efter behov. Du kan også få en traverskran med vakuumsystem eller eltalje.

Hvilke kran er du ude efter? Dyk ned i de mange modeller og vælg selv, hvilken kran der skal gøre din dag på byggepladsen lidt sjovere.

Den bedste pallevogn og andet byggelir

Et hvert byggefirma med respekt for sig selv bør eje en ordentlig pallevogn. Når man er afhængig af at løfte tunge ting, skal man have assistance. Din ryg og dine knæ vil takke dig for at du ikke overbelaster dig selv, nu hvor den bedste hjælp faktisk kan købes til en yderst fair pris.

Med en Pallevogn kan du være sikker på, at du får en yderst solid løsning til håndtering af et hårdt arbejdsmiljø med skiftende vejrforhold. Det er med andre ord din nye bedste ven, hvis du gerne vil bygge og samtidig passe på din krop. Den skulle jo gerne holde i mange år.

Bruger du en pallevogn til transportering og en vakuumløfter til håndtering af udstyr, får du ydermere en perfekt kombination, når du bygger. Det kan være både i det private, hvis du er typen, der tager byggearbejdet med hjem i haven og på byggepladsen, der ikke vil gå ned på udstyr.

Der findes desuden en række både smarte og sikkerhedsgodkendte sko, overtøj, hjelme og andet lækkert udstyr, til dig der arbejder i byggebranchen. Hvis du ønsker at give din arbejdsdag et upgrade eller skabe et mere fuldendt og professionelt for dig selv og dine ansatte, så er det altid en god idé at se sig om efter matchende arbejdstøj, der både klæder og opfylder alle praktiske behov.