Gadgets, der er forbundet med Bitcoin

For at kunne for handle med Bitcoins er det som udgangspunkt nødvendigt at du er online og har adgang til en computer. Det er selvfølgelig muligt at arrangere et gammeldags møde med en børsmægler eller din bankrådgiver og via dem købe og sælge Bitcoins. Det er dog en langt mere besværlig måde at handle på. For ikke at sige dyr.

En computer

En computer, smartphone eller en tablet er en gadget du ikke kan undvære hvis du online vil handle med Bitcoin. Det er nødvendigt at have en computer med online adgang, da du skal kunne komme til din wallet, hvor du har dine Bitcoints gemt. Hvis du ikke har adgang til din computer og derigennem de koder der giver dig adgang til din wallet vil dine Bitcoins ofte være tabt.

Ud over adgang til din wallet, er det nødvendigt at downloade en handelsplatforms app. Hvad enten du gør det på din telefon, tablet eller computer. Uden den er det ikke muligt at handle og sælge.

En Wallet

En wallet er en digital tegnebog, hvor du gemmer dine aktiver, dvs dine bitcoins elektronisk. Der er flere måder at gøre det på og alt efter dit behov for sikkerhed kan det gøres hos en 3 part. Her er det relativt nemmere at komme til dem, hvis du mister din computer eller telefon, men sikkerheden er også mindre. Du kan gemme dem i Skyen. Igen ikke den højeste sikkerhed, men den er stadig til komme til skulle du miste din computer.

Hvis du installerer software, så husk sikkerhedskopier, så det er muligt at gendanne og komme frem til dine sikkerhedsnøgler til dine Bitcoins.

En fysisk wallet gadget

I dag er det muligt at købe en gadget, der ligner en wallet og hvor det er muligt at gemme koderne til ens Bitcoin. Fordelene ved denne form for wallet er at den sjældent er online og derfor meget svær at hacke. Ulempen er selvfølgelig at du kan tabe den, den kan blive stjålet eller gå tabt i en brand.

Det er også muligt at gemme koderne på et stykke gammeldags papir. Dette gøres f.eks. hvis man har købt Bitcoins og vil give det som en gave.

Andre former for gadgets forbundet til Bitcoin

Ud over fysiske wallets til at gemme sikkerhedsnøglerne til Bitcoins, er der også andre former for gadgets der kan købes. Amazon har en lang række fysiske produkter de tilbyder til dem der beskæftiger sig med Bitcoins. Ikke kun til investering. Der findes f.eks. et USB stick der er specielt velegnet, hvis man beskæftiger sig med Bitcoin og mining.

Lær at investere her

Fis og ballade gadgets

I dag hvor det er muligt at købe stort set alt tænkeligt og utænkeligt er det selvfølgelig også muligt at købe bitcoingadgets som intet har med at investere i Bitcoin. Det er i dag muligt at købe alt fra solbriller til slips og kasketter med et bitcoinlogo på.