Gadgets til dine elskede dyr

Hvis du har et kæledyr – hvad end der er tale om en kat, hund eller måske en hamster – ved du helt sikkert, hvordan man meget hurtigt danner et stærkt og helt unikt bånd til sit dyr. De fleste som ejer et dyr er derfor villige til at gøre næsten alt for at sikre sig, at deres bedste ven lever så godt et liv som overhovedet muligt. Det kan dels gøres ved at bruge massere tid i dyrets selskab, fodre dyret korrekt og sørge for, at dets basale behov er dækkede. Men der er også en række andre foranstaltninger, man kan tage, hvis man ønsker at sikre sig, at ens dyr lever så godt et liv som muligt.

Der findes massere forskellige gadgets til dyr, som alle har forskellige formål. Her får du en liste over nogle af dem.

1. Lysende halsbånd eller snor

Når du bevæger dig udenfor med din hund om aftenen eller din kat bevæger sig rundt i mørket, kan det være svært at blive set af cyklister og biler, hvilket potentielt kan være farligt for dyret. Især i de mørke måneder kan sigtbarheden være meget lav selv tidligt på eftermiddagen. Lige så vel, som du skal have lygter på din cykel, kan det være en god idé at sikre din hund eller kat. Det kan du gøre ved at anskaffe dig et lysende halsbånd eller lysende snor, så din hund eller kat altså kan ses i mørket. På den måde behøver du ikke bekymre dig, når din kat løber ud om aftenen.

2. GPS

De fleste hundeejere nyder at gå lange ture med deres hunde. Samværet i sig selv er enormt værdifuldt samtidig med, at hunden får lov at bevæge sig. Det kan være en rigtig god idé engang imellem at gå turen i områder, hvor snoren kan tages af, og hunden kan få lov at gå frit. På den måde kan din få lov at bruge sine sanser så meget som muligt. Nogle hundeejere undgår dette af frygt for at hunden bliver væk. Men med en smart GPS, kan du spore hunden på din smartphone og altid have overblik over, hvor den er. En GPS kan også være en rigtig god idé til eksempelvis udekatte.

3. Automatisk fodremaskine

I en travl hverdag kan der være meget at se til. Det skal selvfølgelig ikke gå ud over din kat eller hunds velbefindende. Med en automatisk fodremaskine kan du være sikker på, at hunden eller katten altid har mad i skålen – også på travle morgener, hvor sådan en ting nemt kan glemmes i forbifarten. En automatisk fodremaskine sørger for, at der altid er mad i skålen og skal blot fyldes op engang imellem.