Gaveidéer til konfirmanden

Konfirmationstiden er godt i gang. Hver søndag kan man finde unge mennesker i hvidt tøj, der tager deres første skridt ind i de voksnes rækker. I kirken siger de ”ja” til at følge kristendommens retningslinjer i livet. De tager værdier til sig, som tidligere er blevet tilgivet dem ved dåben. Traditionen har gået gennem mange generationer, og er en begivenhed hele familien hygger sig med. Efter konfirmationen er det tid til fest og god mad. Som gæst er det skik, at medbringe en gave. Hvis du er tør for idéer, er der herunder 3 forslag til en god gave til den unge konfirmand.

Seje gadgets

Der er intet bedre end, at have de sejeste gadgets i klassen. En god gave til konfirmanden, er det nyeste inden for gadgets. Der er mange forskellige muligheder, og den unge person har sikkert allerede flere gadgets på ønskesedlen. Det kan være et par gode høretelefoner, som flittigt kan bruges, når der skal ses netflix i stuen. Måske det nyeste indenfor videospil, som vi alle ved, er blevet meget populært igen. Gode gadgets kan også være sjove spil til værelset, fx en dartskive, hvor konfirmanden kan udfordrer sine venner. Det er måske ikke noget man selv ville gå ud og købe, men det er vel det der gør den ekstra god? Det vil give anledning til mange gode stunder!

Oplevelser

En gave som holder hele livet, er et minde af en god oplevelse. Tag tid ud af din kalender og giv konfirmanden en god oplevelse sammen, som I kan huske tilbage på i mange år. Her kan du vise hvor godt du kender modtageren, og vælge en aktivitet, som du ved vil falde i god jord. Find den bedste oplevelsesgave, som vil gøre jeres bånd stærkere og skabe skønne minder. Hvis du ikke selv kan tage med, kan det være op til konfirmanden selv at tage en person med. Hvad er bedre, end at vide, at du har givet ikke blot én men flere personer en god gave?

Gavekort

De unge i denne alder skifter ofte mening, og det er ikke en undtagelse, når det kommer til gaveønsker. Med et gavekort er du sikker på at du rammer rigtigt, så kan konfirmanden nemlig selv vælge. Ikke nok med at du ved gaven er ønsket, kan du også forestille hvordan konfirmanden kommer til at hygge sig med at vælge den. Så bliver blå mandag også lidt sjovere, når man også der kan fejre sit ”ja” til kristendommen, ved at forkæle sig selv.