Gaven til manden der har alt

Enten kender man en, eller også er man ham selv. Manden der har alt. Hvis man har sådan en i sit liv, kan det være enormt frustrerende for begge parter til jul og fødselsdag, hvor der er tradition for at give gaver. I sidste ende handler gaver nemlig ikke nær som meget om det, man egentlig giver, som det handler om at vise personen, man giver en gave til, at man elsker og holder af dem.

Alligevel er det rart at finde noget, som han har lyst til. Hvis han materielt set har alt, hvad han kunne drømme om, er det dog måske ikke mere af den slags, man bør give ham. Heldigvis er der på det seneste opstået en ny form for gave. Oplevelsesgaven.

Du kan læse mere om oplevelsesgaverne, der er specielt lavet til manden i dit liv, på denne hjemmeside, men ellers kommer der også et par eksempler og forslag nedenfor.

Lad ham udforske under vandet

vandetDer er et væld af oplevelsesgaver, der på den ene eller anden måde vil lade ham dykke og udforske vandet. Hvis han er interesseret i vand eller hav, eller måske bare er generelt sportslig, så er det en oplagt gave. Han vil garanteret blive glad for, at der er nogen, der har tænkt over hans interesser, og hvad han godt kan lide at lave.

Han kan for eksempel få lov til at komme en tur på havets dyb med tank, dykkerdragt og med alt hvad der hører til. Det er en god gave til manden, der har snakket om et dykkerkursus på et tidspunkt, da han derigennem kan få en smag for, hvad dykning egentlig er.

Hvis han er til de lidt vildere oplevelser, er der også mulighed for at lade ham dykke med hajer. Der er endnu ikke dukket hajer op i danske farvande, og derfor foregår det også i Kattegatcenteret eller et anden af de danske oceaniere. På trods af, at det bare foregår på den anden side af en glasvæg med hajer, der har levet hele deres liv i fangenskab, så er der stadig noget helt specielt ved at være så tæt på en haj, at man kan se den i øjnene.

Sæt manden til at lave mad

Det kan også være, at ikke er så meget til alle de ekstreme oplevelser. I så fald kan det være, at han sætter mere pris på andre mere rolige oplevelser såsom gastronomi. Under denne kategori findes der nemlig også et væld af oplevelser som er oplagte til den madinteresserede mand.

For eksempel kan han komme på et såkaldt pølsekursus. Her kan han lære at lave en rigtig hjemmelavet pølse lige fra bunden. Så kan det være, at det er ham, der serverer maden næste gang.

Du kan også sende ham afsted til en ølsmagning, hvis det er der, hans interesser ligger. Generelt findes der faktisk en smagning i næsten alle former for alkohol lige fra øl til whisky. Alt i alt er der altså en oplevelse til enhver mand med enhver interesse. Så er det lige meget om han har interesse for sport eller pølser.