Gigantiske vingummibamser

Gigantiske vingummibamser? Det lyder skørt? Det er det også! Men samtidigt lyder det også ret genialt, ikke? For hvem elsker ikke vingummibamser.

Du har måske også en favorit vingummibamse, som du plejer at spise først i posen? Hvorfor ikke bare købe én vingummibamse med din favoritsmag? Så behøver du ikke længere at sortere fra. Du får lige den smag, som du godt kan lide, og så er det bare meget sjovere at spise en kæmpe vingummibamse!

Hvor stor er den gigantiske vingummibamse?

Nu har vi ævlet om at gigantiske vingummibamser er fedt, men hvor stor er den egentlig?

Den er 88 gange så stor som en almindelig vingummibamse og vejer 225 gram. Du vil modtage vingummibamsen på en pind og så kan du ellers bare gå i gang. Lyder vingummibamsen ikke stor nok? Så kan du også vælge en SUPER GIGANTISK vingummibamse der er hele 1.000 gange større end en almindelig vingummibamse og vejer hele 2,3 kg! Så har du lyst til at proppe dig med kalorier? Så er det da en super gigantisk vingummibamse med 12.600 kalorier du skal have!

Den helt perfekte gave til personen, der ikke kan få nok af vingummier! Eller måske til personen, der trænger til at tage et par kg på. 12.600 kalorier er da en god start.

Vingummibamse i forskellige smagsvarianter

Du kan som sagt vælge imellem en gigantisk vingummibamse eller en super gigantisk vingummibamse. Men du kan også vælge imellem flere forskellige smagsvarianter.

Vælg imellem kirsebær, Cola eller Brombær. 3 helt utroligt lækre smage. For hvem elsker ikke både kirsebær, Cola og brombær?

Om gigantiske vingummibamser

  • Størrelse: Gigantiske vingummibamser (11 x 5,5 x 3,5 cm) – Super Gigantiske vingummibamser (24 x 12 8 cm)
  • Vægt: Gigantisk vingummibamse (225 gram) – Super gigantisk vingummibamse (2,3 kg)
  • Holdbarhed: 1 år
  • Indeholder: Soja, sojalecitin, majssirup, gelatine, carnaubavoks, vegetabilsk olie, sorbitol, sukker, aroma, farvestof.

gadgetsjov.dk kan du finde mange flere sjove gadgets og andet!