Glæd dig selv og dit barn med en fed indretning af børneværelset

Hvordan vad man hvordan et børneværelse skal se ud, især det er ens første barn som er på vej? Det er svært at sige, og der er mange klicheer man kan følge. Er det dreng, kan du male væggene blå, og er det en pige kan du male det lyserødt. Det virker bare underligt at gøre i vore dage. Mange folk tænker at børn, uanset om de er piger eller drenge, selv skal vælge deres yndlingsfarve, og ikke øjeblikkeligt ligge under for kønsroller det øjeblik de forlader morsmave.

Prøv i stedet at tænke kreativt: Hvad er sjovt ved et børneværelse? Hvordan kan man pirre barnets nysgerrighed? Det er disse ting man skal have i tankerne. Et barn skal have mulighed for at vokse op og danne sig sin egen identitet, de skal blive deres egne personer.

Indret værelse med en sjov højdemåler

Noget af det sjoveste ved at være forældre, er at se hvordan et lille menneske vokser sig stort, både når det gælder højde eller personlighed. Lige så snart dit barn begynder at kunne sige nogle få ord, vil du opdage af han eller hun er sit eget individ. Det er en hel fantastisk oplevelse.

Hvis du indretter børneværelset med en sjovhøjdemåler, kan du også følge med i hvordan barnet fysisk vokser sig højere og højere, nogle gange dag for dag. Lige pludselig går det stærkt, og det er også sjovt for barnet at se hvor hurtigt det går.

Der er kommet mange nye højdemålere på markedet som alle tilbyder en kreativ måde at måle højde på. Du kan finde mange af de bedste på villavejen.dk.

Lad dit barn udfolde sig kreativt på sit børneværelse

Mange forældre har en rosenrød vision for hvordan børneværelset skal se ud. De ved hvilken farve det skal have, og hvilke ting der skal stå og hænge på væggene. Lige så snart barnet kommer til verden, vil det dog spolere dine planer. Lad derfor værd med at hænge dig for meget i detaljerne og indret det i stedet som et kreativt rum.

Lad dit barn tegne på væggene, dekorere møblerne og selv vælge farven på væggen. Barnet vil måske skifte mening hver anden dag, og nogle gange vil han eller hun gøre nogle ting som synes at være helt åndsvage for en voksen. Men for et barn er det en del af den kreative udfoldelse og en del af det at finde sig fodfæste i denne forvirrende verde.