Gør badeværelset unikt med lækkert tilbehør

Synes du at der mangler noget på badeværelset? Selvom man kun bruger badeværelset til at besørge, gå i bad og gøre sig klar om morgenen, så kan man gøre badeværelset til et meget bedre sted at være, ved at tilføje et par ekstra ting. Man kan få designet et badeværelse, som ingen andre har. Selvom man ikke skulle tro det, så findes der et hav af muligheder således, at dit badeværelse bliver helt unikt.

Sådan bliver dit badeværelse shinet op

Normalt badeværelsesudstyr er hylder til ting, knager til håndklæder, bademåtte og lignende produkter. Hvis du gerne vil købe tilbehør som ikke alle har, så skal du helt klart lede efter nogle sjove ting til badeværelset. Dette kan f.eks. være et brusehoved med LED lys i således, at hele brusehovedet lyser, når man går i bad. Dette er ikke en nødvendig ting, men en sjov gadget til når man står under det varme vand. Når det er mørkt, kan det være meget sjovt at tage bad under et lysende brusehoved. En anden gadget, som er blevet ret populær, er en lufttørrer til kroppen – den såkaldte airBody Dryer. Dette er heller ikke en nødvendig ting, men kan blive en uundværlig ting, hvis man vænner sig til at bruge den bad efter bad. Med denne investering slipper man for at skulle tørre sig selv samtidig med, at man ikke har fugtige håndklæder hængende på badeværelset.

Hvis man kan lide at følge med de nye tendenser på markedet, så er en tandpasta-dispenser også en god investering, da man slipper for at have en tandgrus stående fremme med bandbørster og tandpasta i. Tandpasta-dispenseren doserer en bestemt mængde tandpasta således, at man hver gang får den samme mængde på tandbørsten. Tandpasta dispenseren er også udstyret med en tandpastaholder, så man har det hele samlet på et sted. Hvis du er til de sjove gadgets og kan lide at give gæsterne et smil på læben, så bør du anskaffe dig en toiletsvupper med poop smiley. Denne svupper er anderledes i forhold den klassiske model og motivet relaterer bogstavleg talt til dens formål.

Indretning af badeværelset

Indretning har en stor betydning for om man har lyst til at opholde sig i rummet. Selvom man ikke tilbringer flere timer på badeværelset i streg, så kan man sagtens gøre noget ud af indretningen, så det er rart at være derude, når man endelig skal. Man behøves ikke at gøre meget ud af det. Det er en smagssag hvad man er til af badeværelsestilbehør. Hvis en plante og en bademåtte er nok til din stil, så er det sådan det skal være. Folk, der elsker sjov og ballade, syntes at det er sjovt at købe alverdens meningsløse, men sjove gadgets til badeværelset. Tjek det store marked ud for gadgets, så dit badeværelse får et ekstra pift.