Guide: Sådan sparer du flest penge på Black Friday

Black friday er på bare få år blevet en af de største handelsdage herhjemme. black friday er egentlig et koncept, der kommer fra USA, hvor det blev introduceret ved, at dem med lav indkomst også skulle have mulighed for at købe forbrugsvarer. Siden har konceptet spredt sig, og i dag kan du stort set støde på black friday over alt i verden. I dag kan du stort set købe alt på tilbud til black friday – blandt andet gadgets, tøj, cykler, elektronik og meget mere.

I og med at så mange forretninger har taget konceptet til sig, kan det som forbruger godt være enormt svært at finde ud af, hvor man skal finde de bedste tilbud. Netop det kan du blive klogere på i denne artikel.

Lav en grundig research

For at finde ud af hvor du finder de bedste tilbud til black Friday, skal du lave en grundig research. De fleste butikker annoncerer deres tilbud i god tid gennem nyhedsbreve, tilbudsaviser og gennem de sociale medier. Drejer det sig om en fysisk butik, bliver der også ofte annonceret med tilbud i vinduerne. Hvis du gerne vil købe dine varer i en bestemt butik, eller hvis du bare gerne vil finde den billigste varer, kan du også spørge personalet, om de har planlagt nogle tilbud til black fredag. Det er et overset trick, hvor du virkelig kan få god viden. Der er alt for mange forretninger og netbutikker at holde øje med, hvis du blot søger i blinde. For at effektivisere dit arbejde, kan du med fordel lave en liste med de ting, du gerne vil købe. Herefter ved du konkret, hvilke butikker du skal gå til for at finde de forskellige varer.

Tag fri eller gå tidligt fra skole eller arbejde

I USA holder rigtig mange fri på black friday. Det er en tendens, der uden tvivl også vil komme til Danmark inden for de nærmeste par år. Der er desværre ikke ubegrænsede mængder af de gode tilbud, så derfor handler det om at komme først. Hvis du skal først, skal du som regel stå tidligt op, da der foran de store forretninger er lange køer før åbningstid. Mange af de store kæder kører med tilbud, der kun gælder for de første 50 kunder. Skal du have del i den slags tilbud, er du nødt til at være ude allerede fra morgenen. Har du ikke mulighed for at tage fri fra skole eller arbejde, kan du stadig få del i mange gode tilbud, hvis du går tidligere.

Undgå tidsspild

Et sidste godt råd er at undgå tidsspild. Læg en klar slagplan for, hvornår du besøger hvilke forretninger. Hvis det kan lade sig gøre, bør du også holde dig væk fra prøverum. Der er som regel lange køer i prøverum, og det forsinker dig blot yderligere. Det samme gælder køer i fysiske butikker. Er du ikke til lange butikskøer, og ønsker du i stedet at sidde derhjemme på black Friday, så kan du også finde rigtig fine tilbud på de største netbutikker. Så sparer du transporttiden, og du kan handle ind, lige når det passer i din hverdag.

Følger du ovenstående råd, står du væsentligt bedre klædt på til at finde de bedste tilbud. Det gælder både på gadgets men også på andre elektronik produkter. Rigtig god black friday!