I dag er et ur ikke kun et ur

Watchfelt tilbyder smarte og moderne ure indenfor kendte mærker. I dag fås der ikke kun et par få kendte mærker indenfor ure. Udvalget af kendte mærker er eksploderet indenfor de sidste 5-6 år.

I de senere år er det nemlig blevet meget populært at gå med ure. Det har faktisk altid været populært at gå med ure, men i dag er et ur ikke kun et ur. I dag bruger man ikke kun et ur til at se, hvad klokken er.  Mange bruger i dag et ur som et stykke accessoires til deres outfit.

Mange ”samler” nærmest på ure. Det vil sige, at mange ofte har mere end et enkelt ur. De har flere, som de kan vælge imellem, så de kan varierer det. Mange vælger at pifte ens outfit op med et ur. Det kan være, at man som kvinde har en sort kjole på, og derfor gerne vil pifte den op. Det kan man gøre ved at vælge et ur, der har nogen farver eller et ur i fx sølv.

Nogen af de kendteste mærker

Af nogen af de kendteste mærker indenfor ure, som Watchfelt tilbyder, der kan Daniel Wellington blandt andet nævnes.

Det har været blandt de populæreste mærker siden 2014. De blev kendt for deres flotte natoremme i nylon i forskellige farver.

Et andet kendt mærke, som Watchfelt også sælger, er mærket Casio. De er kendte for deres retroure. Mange af deres ure er unisex, da de både kan bruges af mænd og kvinder.

Af andre kendte mærker kan der blandt andet nævnes Gant, Pilgrim og Police.

Det mest trendsættende indenfor ure

Når man kigger på ure inde på Watchfelt, så ser man hurtigt, at der er en trend indenfor ure.

Det er fx ure, der har et retro-look. At ting har et retro-look er generelt meget populært.

Men det er især populært blandt ure. Denne trend er både populært blandt mænd og kvinder.

En anden trend er store urskiver. Her kan urskiven nærmest ikke blive for stor. Det er både blandt mænd og kvinder, at store urskiver er populære.

En trend indenfor ure til kvinder, som ikke er populære indenfor herreure, det er smalle ure. Der er et smalt og aflangt ur næsten lige så populært som de store urskiver.

Herreure til kvinder

For få år siden, der blev det en trend blandt kvinder at købe herreure. Kvinder blev nemlig vilde med de store urskiver og det retro-look, som man kunne finde blandt herreure. Det var nemlig ikke kommet til blandt dameurene. Kvinder begyndte derfor at gå med herreure.

I dag ses det mindre og mindre, at kvinder køber herreure, da de slags ure netop også fås blandt dameure.

I dag fås der også flere ure, der er unisex. De slags ure kan bruges til både mænd og kvinder. Det er blandt andet urene med store urskiver samt ure, der har et retro-look, der fås som unisex.

Alle de overnævnte ure kan selvfølgelig købes inde på Watchfelts hjemmeside.