Intelligente og foretrukne gadgets til hjemmet

Med tiden er vi blevet mere og mere afhængige af at have smarte gadgets både på arbejde og i hjemmet. Vi har taget fat i fire af de mest smarte og foretrukne gadgets til at gøre hverdagen en smule nemmere.

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot er en intelligent højtaler, der gør det muligt for dig at få Alexa i dine højtalere. Alexa er en virtuel assistent med Amazon som udvikler, der kan udføre forskellige digitale opgaver i dit hjem. Den kan tilmed også svare på spørgsmål. Du kan eksempelvis spørge Alexa, hvad klokken er, mens du går og støver af for at danne dig et lille overblik. Det er kun en af de tusindvis spørgsmål, som du kan spørge om – og et meget simpelt spørgsmål endda.

Når du har hooket din Amazon Echo Dot up til diverse gadgets, kan du altså få den til at gøre, hvad du vil. Det er en stemmestyret software, der altså er skabt til at gøre dit liv lidt nemmere.

Samsung SmartThings Hub

Samsungs SmartThings Hub er en smart gadget, og du kan koble de fleste af dine andre gadgets op med denne, og ved hjælp af en enkelt app kan du styre alt i dit hjem.

Det er et sikkert og smart alternativ til Amazon Echo Dot, hvis man ikke er den største fan af noget, der er stemmestyret. Du kan nemlig bruge denne på næsten samme måde. Udover at snakke til den bruger du blot appen på din telefon eller tablet, og på denne måde kan du styre hele hjemmet, selvom du sidder i sofaen.

Ring Videoringeklokke

Ring fungerer fuldstændig ligesom en ringeklokke. Det smarte ved den er dog, at du kan se, hvem der kommer, og hvem der går. Den indeholder nemlig både overvågningskamera, en bevægelsescensor og et samtaleanlæg. Det er en lidt federe måde at lukke dine gæster ind på.

Den er i øvrigt også supernem at installere, da den nemt og enkelt kan tilsluttes den dørklokkeforbindelse, du i forvejen har installeret.

Switchmate

Switchmate er egentlig en stikkontakt. Men den er også meget mere end det. Du skal nemlig hverken rode med ledninger eller hyre en dyr elektriker. Med switchmate skal du blot sætte den oveni den gamle stikkontakt ved hjælp af en magnet. Via bluetooth kan du ved hjælp af din telefon eller tablet nu slukke og tænde lyset hele huset, uden at skulle forlade sofaen eller sengen. Det er ret lækkert, når man ligger i den genkendelige knibe – du har lige lagt dig, men ser, at badeværelseslyset ikke er slukket. Så tager du egentlig bare din telefon frem, som du alligevel skal stille alarmen på, og slukker for lyset. Det er vist en lyseslukker, man gerne vil være i selskab med.

Er du selv en gadgetnørd, der ikke altid ligger inde med pengene til disse, er der også råd for det. På din tablet kan du nemt spille online casino. Her kan det være, at du har held i sprøjten, og dermed vinder pengene til din næste, fede gadget. Måske en af de fire ovenstående?