Kostumer til fastelavn

Hvad skal du til fastelavn? Har du ikke børn er svaret oftest ’ikke noget’, men for os, der har små poder rendende rundt som Elsa og Spiderman hele februar, så er svaret noget helt andet.

Om du skal ud og rasle med ungerne, slå katten af tønden i gården eller til fastelavnsfest med arbejdet, så finder du sjove, frække eller klassiske kostumer til fastelavn på nettet.

Udklædning efter tidsperiode

De flest af os ved, hvordan en hippie fra 60erne ser ud og ligeledes en kvinde fra renæssancen. Derfor er tidsperioderne også populære, når det kommer til udklædning og kostumer til fastelavn.

Om du skal have fat i bikser med svaj, farverige veste eller lange parykker til 60er stilen, så er nettet din ven.

Skal du have fat i de lidt mere krævende kostumer fra de ældre tidsaldre findes de ofte i flere forskellige prisklasser og versioner.

Perioderne er sjove for dig, der skal til fest med andre voksne, men vil du glæde ungerne er det ikke sikkert, at flowerpower er det rette valg.

De klassiske helte

Her er en kategori, der helt sikkert kommer til at vække stor opmærksomhed og glæde hos de små. Om du skal være spiderman, batman eller måske pyamasheltene, så kan du være helt sikker på at dit lille minimenneske vil elske at se sin far eller mor i et vaskeægte heltekostume til fastelavn.

Det er et af de kostumer, der findes i flest forskellige former. Både fordi der findes så mange forskellige helte at vælge imellem, men i ligeså høj grad fordi der er så mange forskellige firmaer der tilbyder deres egen version af kostumerne.

Prinser og prinsesser

Måske er det mere konger og dronninger, når det kommer til kostumer til voksne. Hvem ville ikke elske at være prinsesse Elsa sammen med mor i Anna kostume. Det ville de fleste små piger elske og derfor er det også rig mulighed for at finde kostumer der kan hjælpe med at opfylde den drøm.

Og helt ærligt – mange mødre ville helt sikkert synes det var ligeså sjovt som de små, på samme måde som far i spidermand onesie.

Til de finder du et stort udvalg af prinsessekostumer i alle former og farver, ligefra Snehvide, der var Disneys første filmprinsesse til Vaiana og Elsa, der er de sidste nye skud på stammen.

Frække kostumer

Er du en af dem, der skal til fastelavnsfest for voksne er der en helt speciel kategori af kostumer, der er ekstra populære. Nemlig de lidt frækkere.

Du kan finde frække versioner af stort set alle de almindelige kostumer og også en række andre. Det er nok oftest kvinderne, der vælger denne form for kostumer og derfor er udvalget i netop den kategori også væsentlig større end den til mænd.

DU kan finde alt fra den frække politikvinde over missekatten til den frække pirat i lårkort kjole med sværd og hat.

Der er ingen grænser for hvad du an klæde dig ud som, så find dit indre barn frem og bestil dit kostume i dag.