Mini køleskab til værelset

Et mini køleskab er en genial opfindelse. Vi burde alle sammen have et mini køleskab stående, da det er super praktisk og let at håndtere.

Det er klart at dette mini køleskab ikke har alle de samme muligheder, som det store og dyre køleskab, som du med garanti har til at stå ude i køkkenet. Du kan selvfølgelig ikke opbevare alt i dette køleskab, da det er minimalt – Men du kan opbevare lidt af gangen, noget som du gerne vil have i nærheden af dig hele tiden.

Først og fremmest, hvad skal man dog bruge et mini køleskab til? Det vil vi gerne fortælle dig! Der er nemlig masser af fordele ved et mini køleskab, og her giver vi dig et par eksempler på, hvad du kan bruge det til.

 

Mini køleskab til drenge der gamer

Dette mini køleskab kan med fordel bruges til de unge drenge, der sidder og gamer inde på værelset. Er du i gang med et dybt seriøs spil på computeren sammen med vennerne, så har du måske ikke mulighed for at forlade stedet. Har du derimod et mini køleskab stående ved siden af skrivebordet, så kan du hurtigt og nemt snuppe en iskold Coca Cola eller hvad, du nu har lyst til at opbevare.

 

Mini køleskab til den travle kontor mand

Det kan hurtigt blive en lang og stresset dag, hvis du har nok at se til på kontoret. Om det er på hjemmekontoret eller om det er på jobbet, så kan det vel ikke skade med et mini køleskab stående ved siden af? Det kan både bruges til at holde drikkevarerne kolde, men det kan faktisk også bruges til at kolde tingene varme.

Skal du have en kop kaffe, så er det ikke rart med en kold og kedelig snegl, når du kan holde din kanelsnegl frisk og varm i køleskabet.

 

Mini køleskab til på tur væk hjemmefra

Mini køleskab til værelsetDet er altså ikke kun til dig, der gerne vil sidde foran computeren dagen lang. Du kan med fordel bruge dette køleskab, hvis du skal på tur med vennerne eller familien. Du har nemlig mulighed for at tilslutte køleskabet til bilen – Du skal bare tilslutte det til cigarettænderen.

Information om mini køleskabet

  • Køleskab i miniudgave, som både kan varme og køle maden
  • Kan indstilles til koldt – 2 °C
  • Kan indstilles til varmt – 50 °C
  • Velisoleret – Maksimal energiudnyttelse
  • Udvendige mål: 28 x 24 x 20 centimeter
  • Indvendige mål: 20 x 12 x 13,5 centimeter (4 liter)
  • Forbrug: 23 W
  • Bruges via cigarettænderen i bilen
  • 2 ledninger medfølger (Adapter til stikkontakter, adapter til cigarettænder)
  • Fremstillet af robust og stærkt plastik

Se flere mini køleskabe på dette link.