En nedgravet trampolin er mere sikker

De fleste børnehjem får enormt meget glæde ud af at have en trampolin. Dette er både glæde for børn og voksne i alle aldre. I en trampolin til hjemmet ligger mange sjove timer fyldt med motion. Men der er stor forskel på de forskellige typer af trampolin, der er at vælge imellem. Her er det vigtigt, at du overvejer sikkerheden og det praktiske aspekt som noget af det første.

Der er generelt ikke meget vedligehold ved en trampolin, men alligevel er det vigtigt at tænke sig om i købet. For at sikre jer mest mulig sikkerhed, er det værd at overveje en nedgravet trampolin. Læs mere her, for at træffe den bedste beslutning for jeres familie.

Sørg for at selv de yngste ikke falder

Ved en trampolin der ikke er nedgravet, vil der altid være en risiko for fald. Der er langt mellem et hop og jorden ved én af disse trampoliner, og netop derfor kan et fald sagtens ende med at gøre rigtig ondt. Der er ingen grund til at løse denne risiko – særligt med de yngste medlemmer af familien.

Ved at investere i en nedgravet trampolin i stedet for, vil det ikke være noget alvorligt ­ – selv hvis de skulle hoppe forkert. Her er der et betydeligt kortere stykke vej mellem hoppet og jorden, og er derfor uden tvivl det mere sikre alternativt på netop dette punkt.

Gør din trampolin stormsikker ved at nedgrave den

Et andet aspekt, der er vigtigt at grundigt overveje, er stormsikring af trampolinen. Når der er storm er det ikke sjældent, at der spottes en flyvende trampolin ét eller anden sted i Danmark. Dette er både dyrt i skader og enormt farligt – for dine børn og dit hus. Dette er naturligvis ikke noget man skal bekymre sig om med en nedgravet trampolin.

Det er muligt at stormsikre en trampolin der er over jorden, men der findes ikke nogen mere garanteret stormsikring, end at simpelthen grave ens trampolin ned. Selvom en storm sjældent rammer landet, kommer det uden tvivl til at ske på ét eller andet tidspunkt, og her er det vigtigt at være forberedt. Man har bestemt ikke lyst til at stå op til ens trampolin i dagligstuen.

Andre praktiske aspekter ved en nedgravet trampolin

Én af de mange grunde til at folk vælger en nedgravet trampolin, er uden tvivl hvor meget mere behagelig den er at se på. En trampolin der ikke er nedgravet er enormt iøjnefaldende og kommer derfor uundgåeligt til at være blikfang i haven. Dette problem har du ikke med en nedgravet trampolin, der er meget mere diskret.

En anden grund til at vælge en nedgravet trampolin er naturligvis at selv de mindste kan hoppe, uden at du skal være bekymret for deres sikkerhed. En nedgravet tramplin kan alle hoppe på, uden at først skulle besejre en stige. Der er, kort sagt, kun gode grunde til at vælge en nedgravet trampolin. Derfor bør du overveje denne som den næste tilføjelse til hav