Oplev Mystery rooms i København

Mystery Rooms er blevet yderst populære verden over, og selvfølgelig kan man også opleve et vaskeægte Mystery Room i København. Har man ikke prøvet spillet før, kan det være svært at forestille sig, hvad det egentlig går ud på. Spillet er dog uden tvivl en helt fantastisk oplevelse, der bare skal prøves, hvis man er vild med at løse gåder, mystik og historier.

I København findes der 7 forskellige Mystery Rooms spredt ud over byen, som man kan vælge mellem. De forskellige Mystery Rooms har selvfølgelig varierende temaer, så uanset hvilket Mystery Room man besøger, er man sikret en unik oplevelse. Her bliver man virkelig udfordret i både sine samarbejdsevne, sin logik og sin evne til at handle hurtigt.

Hvad er Mystery Room Games

Mystery rooms er også kendt som blandt andet Escape Rooms og Breakout Rooms. Ideen bag Mystery Rooms udspringer fra computerspilsverdenen, hvor man i et computerspil skal prøve at løse gåder for at slippe ud af et rum, inden tiden løber ud. Det koncept blev videreudviklet, og det første fysiske Mystery Room åbnede i Asien, hvorfra det har bredt sig til hele verden. I dag findes der over 10.000 Mystery Rooms verden over, og man kan derfor finde op til flere forskellige Mystery Rooms i stort set alle storybyer i Europa, heriblandt København.

Mystery Room Games foregår på den måde, at man i hold på op til ti deltagere bliver låst inde i et rum, der er fyldt med forskellige hints og gåder, som man ved brug af logik, viden og sund fornuft skal løse for at slippe ud. Man har kun 60 minutter til at løse alle gåderne og finde vej ud af rummet, så derfor bliver man nødt til at samarbejde med sit hold for at løse opgaven hurtigst muligt.

Mystery Rooms har forskellige temaer og historier, som kan være alt fra 1. verdenskrig til den gale kemiker og magi. Temaet og historien bag rummet er med til at skabe en unik oplevelse for spillerne, da det gør spillet mere livagtigt. Rammerne i selve rummet samt forskellige rekvisitter og udklædning er med til, at man som deltager lever sig ind i spillet.

Hvem kan deltage i Mystery Room Games

Alle der har lyst kan besøge Mystery Rooms. Dog skal man som udgangspunkt som minimum være to og max ti spillere per rum. Er man en gruppe på mere end ti personer, kan man med fordel besøge et sted, der tilbyder flere Mystery Rooms, sådan at man kan dele sig op i mindre grupper. Her kan man blandt andet dyste om, hvilken gruppe der slipper hurtigst ud af deres rum.

Mystery Rooms er en sjov og fantastisk oplevelse, som man for eksempel kan dele med sine studiekammerater, sine venner eller sin familie. De fleste steder skal spillerne dog være minimum 10 år, da spillet ikke er designet til mindreårige.

Mystery Rooms kan være en sjov og anderledes måde at fejre en fødselsdag, en polterabend, en firmafest eller en blå mandag på. Man betaler typisk for hele rummet på timebasis, og prisen varierer alt efter sværhedsgraden af rummet samt beliggenhed.