Overrask kæresten med en dildo

Måske skal der til at piftes lidt op i sexlivet derhjemme? Eller måske klarer I det stadig forrygende i soveværelset, men I er et lidt eventyrligt par, der altid er åben for nye og sjove oplevelser sammen?

Eller måske vil du bare gerne overraske kæresten med en god gave, der giver masser af nydelse.

Uanset grunden så kan en dildo i hvert fald bringe en del sjov ind i soveværelset. Eller hvor man nu end ender op henne…

Du kan finde en guide til dildoer her: https://temptations.dk/dildo-guide/ En dildo er nemlig ikke bare en dildo og det kan være rigtig svært at finde ud af hvilken en man skal købe, hvis man ikke har særlig meget erfaring med hvilke produkter der eksisterer derude.

Når I er sammen

Sexlegetøj kan være en rigtig god måde at putte lidt ekstra krymmel ovenpå jeres sexliv og gøre det ekstra spændende.

Når du overrasker din kæreste med en dildo i soveværelset, så viser du samtidig en stor selvsikkerhed. Du føler ikke at du skal konkurre med dette legetøj og du viser, at du prioriterer hendes nydelse, når I er sammen. Sammen med legetøjet så kan du netop give din kvinde en hel unik og stor form for nydelse og I kan begge få en anderledes oplevelse, end I før har haft sammen.

Når partneren ikke er hjemme

Gaven kan selvfølgelig også benyttes, når man er alene.

Hvis du for eksempel arbejder meget eller af anden grund ofte er væk hjemmefra, så kunne en dildo til din kæreste være en rigtig god gave. Det kan endda også være noget, der giver en ekstra kant til jeres sexliv, da hun jo netop kommer til at tænke på dig, når hun er alene om at nyde gaven.

Din kæreste vil med garanti være meget taknemmelig for den gode gave og vil sikkert gøre sit bedste for at vise det, når du kommer hjem igen.

Ikke kun til kvinden

Der er nogle dildoer, der som sådan er direkte rettet mod en kvindes krop. Nogle dildoer har for eksempel ekstra fokus på, at klitoris også bliver stimuleret og her kunne det godt være lidt svært at benytte legetøjet på en mand. Eller måske blot en ekstra udfordring?

Men hvis man som mand er åben overfor, at dildoen også bliver brugt på en selv, så er der en hel del mere simple designs man kan vælge imellem.

Brug guiden linket til foroven og se hvilken dildo, der kunne være bedst til lige netop dit og kærestens sexliv sammen.