Plakater: en gave fra hjertet

Der findes mange måder at vis en person, hvor meget man holder af dem, når man giver dem en gave. Nogle gør det med smykker, hvorimod andre gør det med blomster; men har du nogensinde overvejet, at give en plakat i gave. Det er faktisk mere personligt end du tror. Læs videre her.

Plakater kommer i alle størrelser og former

Uanset hvor meget eller lidt plads man har, er der altid plads til en plakat på væggen. De fleste plakater kommer i et utal af størrelser, hvoraf standardstørrelserne A4 – A1 er de mest udbredte. Man kan sågar ofte skræddersy sine plakatmål, hvis man skulle have specielle ønsker.

Plakater kommer i alle designs

Slut er dagene også, hvor man havde et begrænset udvalg at vælge imellem. Fra musik- og filmplakater, til unikke kunstreproduktioner; man kan stort set vælge alt mellem himmel og jord. Vælg f.eks. en smuk Fellini filmplakat, hvis du er filmnørd; måske vil en god gammeldags Metallica plakat mere være din kop te; eller hvad med en unik Per Kirkeby udstillingsplakat? Hvad end din interesse, så findes der en plakat, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne feinschmecker.

En plakat er en perfekt gave

Hvis man er barn af firserne eller halvfemserne, har man nok et ganske bestemt forhold til plakater. Særligt i firserne var standard børne- og ungdomsværelset spækket med især idolplakater, hvorimod stuen bugnede med Claude Monets åkander (ofte på dårligt papir i højglans). Af netop denne grund, er der en fordom blandt mange, der går ud på, at der er noget decideret umodent eller dårlig smag forbundet med at have plakat på væggene. Sådan er det på ingen måde mere. Folk er blevet langt mere kræsne og visuelt erfarne, og forlanger derfor som regel en langt højere kvalitet. Plakater er ikke bare noget man klasker tankeløst på væggen; der skal tænkes mere over det. Trenden er nu, at plakaten skal være betydeligt mere unik, hvilket gør dem til perfekte gaveobjekter. Måske har du og din ven nogle særligt kære minder fra en ferie i udlandet. Ved at give din ven en plakat af rejsemålet, giver du ham eller hende et varigt minde, som denne person kan gå og glæde sig over hver eneste dag. Der findes nu altså ikke noget, der kan hamle op med noget originalt, flot og ikke mindst betydningsfuldt på væggen; og en plakat har faktisk potentialet til at sætte flueben ved alle tre kasser.

Plakater online: Du behøver ikke engang tage hen i forretningen

Den gode nyhed er, at du såmænd ikke engang behøver trække i regntøjet for at tage hen i plakatforretningen. Det er i dag mere og mere udbredt, at købe sin plakat online. Du kan i ro og mag gennemse det store udvalg af plakater online netbutik; dernæst vælge størrelse og endda hvilken type ramme du mener passer bedst til plakaten. Du får ovenikøbet leveret din nyindrammede plakat direkte til hoveddøren; og tit med gratis fragt oven i hatten. Nemmere bliver det vist ikke. Tag en tur på nettet i dag, og se hvorfor plakaten i disse år oplever lidt af en renæssance.