Powerbanks – Smart og fleksibel opladning på farten

Ordet Powerbanks kommer fra engelsk og betyder kraft klodser, det lyder ikke særlig smart, men det er det! En powerbank er din lille hjælper til når batteriet på din smartphone går ud.

Vi kender alle det med at løbe tør for strøm i en rigtig uheldig situation, hvor vi skal vise billet i toget, modtage et vigtigt opkald eller andet, og i dag med alle de smarte apps vi har på vores telefoner, er det blevet til en stor strømforbruger der ikke holder længe som de gamle telefoner med snake på. Derfor er det nødvendigt at have en powerbank med dig på farten, hvor end du er.

 

Fordelene ved powerbanks

Du kan have en stor fordel ved at tage den med i lufthavnen, på festivalerne eller generelt hvis du er ude på en længere tur uden mulighed for en stikkontakt.

Sæt nu du ikke kan få din telefon opladet og du skal finde dine venner på festivalen, hvad kan du så gøre? Ja, du skulle have brugt din powerbank da du kan oplade den hvor som helst og når som helst. Den kan oplade din telefon af flere omgange, og er en mindre investering for at slippe for din telefon løber tør for strøm.

Det kunne også være du sad nede på en dejlig sandstrand med helt klart vand i Sydeuropa og vil tage et billede af udsigten du nyder for at vise din mand derhjemme, at du hygger dig med veninderne på Kreta. Men.. Du har ikke mere strøm på din telefon, og der er langt op til hotellet for at oplade din telefon. Din veninde redder dig med at have medbragt en powerbank ned til stranden. Du kan nu sende det billede hjem til din mand, så han bliver helt grøn af misundelse.

 

Hvordan virker powerbanks?

En powerbank er super nem at bruge. Du oplader den via. din computer til den er fuldt opladet. Når du skal bruge din powerbank så bruger du din oplader uden adapter, kun ledningen. Den sætter du ind i USB-indgangen på powerbanken, hvor du derefter tænder for den, så oplader den. Nemmere bliver det ikke. Den kan oplade din telefon af flere omgange, og i de fleste nye powerbanks har du mulighed for at oplade to telefoner på samme tid. Det gør livet meget lettere, og den er så lille at du kan have den i lommen uden besvær, da den kun vejer 110 gram bemærker du heller ikke den er der.

 

Powerbanks passer til de fleste enheder

De fleste powerbanks der bliver solgt i dag er på 5600 mAh, og kan oplade din telefon cirka to gange fuldt op. Du skal heller ikke bekymre dig om den kan passe sammen med en Samsung, Apple, HTC eller andet mærke. Bare du har din normale USB ledning, som du bruger til opladning af din telefon så kan den bruges. Der medfølger en smart nøglering så du kan sætte den i dit nøglebundt, så du altid har den med dig, ligegyldigt om du er på en bytur, på ferie eller andet.

 

Du løber aldrig tør for strøm igen

Aldrig løb tør for strøm igen med din powerbank, som kommer i et bredt udvalg af farver lige til din smag. Drop undskyldningerne for mangel af strøm, nu har du din mobile stikkontakt med dig overalt.