Sådan indretter du det perfekte herreværelse

Er du en mand med stort M? Og har du brug for et frirum, hvor du kan slippe for bleskift, en sur kone og hverdagens stress og jag? Så skal du da have et vaskeægte herreværelse eller på engelsk en man cave.

I denne artikel i samarbejde med Dagens.dk kommer vi omkring de gadgets og ting, du skal have fat i, når du skal udstyre dit herreværelse og stable et fedt setup på benene, hvor dine venner og kolleger vil være helt grønne af misundelse. God fornøjelse.

Invester i ordentlige møbler

Intet herreværelse uden en stor, rummelig lædersofa og en komfortabel lænestol i bedste Joey fra Friends-stil. Møblerne er centrum for din man cave, og det er således på ingen måde her, du skal spare penge, hvis dine indretningsdrømme er på budget.

Du kan dog sagtens vælge at købe noget brugt, hvis du sætter pris på lidt historie og en smule patina. Der er masser af muligheder for at finde guld på DBA eller Gul og Gratis. Det er blot om at afsætte en eftermiddag til at rode de mange annoncer igennem og skille skidt fra kanel.

Jukebox og enarmet tyveknægt

En ægte mand har selvfølgelig også adgang til musik og underholdning i sit herreværelse. Derfor skal du da naturligvis ud og finde en gammeldags jukebox, der kan spille alle de klassiske numre, du dansede til, da du var ung – og en enarmet tyveknægt, du kan bruge som tidsfordriv og til at snuppe lidt mønt fra dine gæster. Du kan med fordel også overveje at investere i et poolbord og et pokersæt, så gæsterne ikke skal stå og kigge på dig, der spiller.

På den måde kan I have gang i flere ting på samme tid, og alle kan være med i en eller anden forstand. Er pladsen trang eller budgettet stramt, kan du selvfølgelig også nøjes med at opsætte en computer med internetforbindelse, så I kan spille casino online og mærke adrenalinen. Du kan finde et væld af spil online på lånet.dk.

Tv’et er alteret i din man cave

Du går måske ikke i kirke, men din man cave skal have et alter i form af et stort fjernsyn, hvor I kan være tilskuere til alverdens sportsbegivenheder. Det kan være fodbold, håndbold eller basketball. Sportsgrenen er underordnet – I skal bare have mulighed for at se jeres yndlingshold og støtte dem, når de kæmper på grønsværen eller i hallen. Tv’et må gerne være større end 50”, så I kan være vidne til selv de mindste sveddråber, der pibler frem på Romelu Lukaku, mens Manchester United spiller mod Chelsea. Jo større, jo bedre.

Det kan sagtens betale sig at investere i et ordentligt tv, så du ikke ender med en skrabet oplevelse, der alligevel ikke er noget værd. Det er ærgerligt at have lavet en episk man cave for så at gå ned på tv’et. Gå derfor efter nogle af de kendte brands som fx Samsung, hvor kvaliteten er i orden, uden at det koster det hvide ud af øjnene.