Sådan kommer du i gang med at streame

I dag ser vi ikke fjernsyn som i gamle dage – vi streamer i langt højere grad. Du kan gøre kunsten efter ved at sætte dig ind i, hvad streaming er for en størrelse, og hvilke tjenester der findes til formålet. I guiden vil vi kort oplyse, hvordan du kommer i gang med at streame. Artiklen vil derved være skrevet til dig, som nyder at lade dig underholde af film og tv-serier, men som ikke har stiftet bekendtskab med streaming endnu. Er det tilfældet, går du glip af en hel masse.

Streaming via tv

Ønsker du at streame film, tv-serier og sport via dit fjernsyn, så skal du bruge følgende:

  • 1 x tv
  • 1 x Chromecast
  • 1 x streaming tjeneste

Det er takket være den smarte enhed – Chromecast – muligt at streame døgnet rundt. Det kræver dog i første omgang, at du bruger et par minutter på opsætningsdelen. Netflix er en af de tjenester, du kan overveje at købe adgang til, hvis du gerne vil streame diverse underholdning i hjemmet. Det er via nedenstående link muligt at blive meget klogere på, hvordan opsætningen skal gribes an. Allerede nu kan vi afsløre, at det ikke er en større videnskab.

Mere info: Sådan ser du Netflix på Chromecast

Streaming via andre enheder

Du tager grueligt fejl, hvis du tror, at det kun er muligt at streame film og tv-serier via det traditionelle fjernsyn. Man kan nemlig også streame på andre enheder. For at streame på andre enheder skal du bruge følgende:

  • 1 x digital enhed (f.eks. smartphone, tablet eller konsol)
  • 1 x streaming tjeneste

Da de fleste digitale enheder i form af bl.a. smartphones og tablets er lette at tage med sig på farten, så vil du kunne streame, uanset hvor du befinder dig. Du kan sågar streame i bussen, på stranden eller ved lægen. I mange tilfælde kan man også benytte sig af offline streaming, hvilket gør det muligt at nyde underholdning, når man ikke er koblet på en internetforbindelse. Det er en fantastisk mulighed.

Netflix er ikke den eneste nævneværdige tjeneste

Netflix er en usædvanlig populær streaming tjeneste, jovist, men der findes også andre alternativer. Blandt alternativerne finder man bl.a. TV 2 Play, Viaplay og HBO, som i den grad vinder frem herhjemme. Du kan evt. købe dig adgang til flere tjenester for at opnå et stort udvalg af underholdning. I samme ombæring kan du opsige din dyre tv-pakke.