Sjove gaver – 25 billige gaveidéer

Står du og mangler en lille gave, som gerne må være sjov eller for den sags skyld ekstremt latterlig? Så får du her 25sjove gaveidéer, som du kan give til ham eller hende!

Det er nemlig ikke alle begivenheder, hvor man skal ud og investerer i en stor og fin gave. Det kan være at du skal til et festligt arrangement med vennerne, hvor du gerne vil give værten en sjov gave. Det behøver nemlig ikke at koste mange penge for den perfekte gave, som med garanti giver et godt grin for pengene.

1: Bean Boozled Jelly Beans

Du kender nok allerede Bean Boozled spillet. Spillet er meget simpelt og handler kun om held, man kan på ingen måde være god til det. I skiftes til at dreje det lille hjul og skal derefter spise det stykke slik, som Jelly Beans-viseren peger på. Så er spørgsmålet bare om, man er heldig at få den gode smag, eller om man er uheldig at få det slik der smager af sure sokker, rådne æg, bussemænd eller andre væmmelige smage.

Uden tvivl en sjov oplevelse for pengene! Et spil alle kan være med til, både børn og voksne.

2: Toiletgolf

Toiletgolf er den perfekte måde at fordrive tiden ude på kummen. Det er også den perfekte gave til personen, du måske ikke synes er god nok til golf. Det kan være en måde at drille personen og fortælle at han burde øve sig.

Pas på, toiletgolf kan være farligt at give i gave eller købe til sig selv, da det kan betyde at toilettet er optaget i meget længere tid!

3: Tøjfolderen

Tøjfolderen er den mest geniale måde at ligge tøjet pænt sammen. Ja, det kan du med fordel også give til personen, der altid har en bunke tøj læggende på gulvet, eller til personen der har det med at kaste tøjet ind i skabet. Nu er der nemlig ingen undskyldning for ikke at lægge tøjet pænt sammen! Aldrig før har det været nemmere!

4: Sexy musemåtte

Ja, er det computer-nørden, som du står og mangler en gave til? Så kan du da med fordel hjælpe personen med at game computer på en lidt sjovere måde, nemlig med et sexet musemåtte.

5: Flyvende vækkeur

Et flyvende vækkeur? Ja, den er sgu god nok. Den perfekte sjove gave til ham eller hende, der har det med at sove for længe. Nu er det nemlig slut med at slukke vækkeuret og vende sig om igen. Når vækkeuret ringer flyver propellen, og alarmen stopper ikke før du får fat i propellen og får sat den på plads. Vi ved alle sammen, når man endelig rejser sig, så kan man også godt blive oppe! Genialt gave til sovetrynen.

6: Sudoku toiletpapir

Sudoku toiletpapiret er den geniale måde at fordrive tiden på toilettet. Det kan du give til personen, der elsker at tænke kreativt, eller til personen du måske synes bruger alt for lang tid på toilettet uden nogen grund!

7: Penis Pasta

Det kan være svært at finde på den perfekte gave, og det er somregel ikke pasta man giver i gave. Men hvem har nogensinde sagt, at pasta ikke kan være en sjov gave? Penis Pasta er den helt perfekte gave til hende, der elsker pasta og måske også godt kan lide noget andet.

8: Fuck finger kruset

Er man løbet helt tør for sjove gaveidéer, så er det her måske den perfekte gave. Det behøver nemlig ikke at være kedeligt at give en kaffekop i gave – Den skal bare være anderledes og sjov! Og det kan man da i den grad også sige denne er. Så må man bare håbe at modtageren også kan se det sjove i denne gave.

9: Den sjove gave til personen der drikker for meget vin

Der er mange der elsker et glas vin til maden eller måske endda to. Man plejer at sige ét glas vin holder lægen væk, om det er sandt eller ej, kan jeg ikke svare på. Giv dette store vinflaske glas til personen, der har det med at drikke lidt for meget vin. Nu kan personen også nøjes med et glas vin – Det kan han eller hun i hvert fald sige uden at lyve.

10: Den sjove gave til personen der elsker øl

Der er som tidligere nævnt, nogen der ikke kan nøjes med et glas vin til maden. Så er der også dem, der ikke kan nøjes med en enkelt øl. Kender du en person, du synes drikker lidt for mange øl? Så burde du måske overveje en BeerTracker. Nu kan personen selv holde øje med antal af genstande, der bliver åbnet. Hver gang en flaske bliver åbnet med BeerTracker, så bliver stiger tallet! På den måde, ved man altid hvor mange øl der bliver åbnet.

11: Long John – Sjov gave til ham

Det er altid sjovt at give noget udklædning. I dette tilfælde snakker vi om, Long John – Det nye og smarte forklæde til grillmesteren. Det er uden tvivl en sjov og fræk gave, der giver mange gode grin for småpenge!

12: Sexede kvinde – Sjov gave til hende

Kvinderne skal da heller ikke snydes. Når mændene skal have et Long John forklæde, så skal kvinderne da også være med!

Et utroligt sexet forklæde – Kvinde med ordentlige babser!

13: Dick Koppen

Måske er ”Fuck finger” kruset ikke lige dig. Men så kan du da også give et Dick krus. Holderen er ”D” og så står der ICK på kruset – Hvilket betyder DICK. En meget sjov gave til personen, der godt kan klare at blive taget gas på.

14: Hunden bider – Dørmåtte

Ja kender du også nogen, der elsker deres hund? Og er det enten en vild hund eller bare en sød lille hund, så kan du med fordel give denne sjove dørmåtte. Der står ”Beware of the dog” og så er der lige taget en bid af dørmåtten – Det må da være metoden til at holde tyvene væk?

15: Dollar Servietter

Der er nogen, som virkelig elsker penge, måske lidt for meget. Et par dollar servietter er en god måde at vise, at personen måske holder lidt for meget af sine penge, og ikke er god nok til give igen? Du kan nok forvente at personen får et kæmpe smil på, når han eller hun ser de store penge sedler. Når personen så opdager at det ikke er ægte penge, ja, så kan de bruges til at tørre tårrene væk med!

16: Den mest ubrugelige gave

Ja, vi har advaret dig. Der kommer en masse forslag til de mest latterlige gaver og her er en der for dens sag er total latterlig og ubrugelig – Nemlig Useless Box. Den mest ubrugelige boks, du nogensinde har set. Alligevel kan man godt få tiden til at gå med den, hvis man virkelig keder sig! En sjov gave til personen, der har det med at kede sig lidt for meget!

17: Den sjove gave til læsehunden

Der skal også være noget til personen, der elsker at læse, og det er der i den grad også. Hvordan holder man bedst styr på sine mange bøger? Ja, det gør man da ved at have en bogholder. Men hvem har nogensinde sagt, at en bogholder og bøger behøver at være kedeligt? Denne bogholder er både sej og sjov. Den sjove gave til personen der elsker at læse bøger.

18: Den sjove gave til den sexlystne

Der er sjove gaver til alle og enhver, og den sexlystne skal da heller ikke snydes. Har du en kæreste som du gerne vil hygge lidt mere med? Måske er han/ hun ikke lige så frisk som dig? Så er det da en sexklokke du skal give i gave. Hver gang der bliver rystet med klokken, så er det SEXY TIME. En utroligt sjov gave til personen der elsker sex, eller til personen, som du selv mener bør tage mere initiativ til de frække sager.

19: Den sjove gave til kødelskeren

Der er ikke noget bedre end et godt stykke kød. Det kan måske være en omgang lækkert pulled pork. Er du blevet inviteret til pulled pork eller andet lækkert kød? Så kan du med fordel medbringe disse kødkløer, så kan personen i den grad rive kødet fra hinanden med stil. Nu kan man klargøre kødet ligesom Wolverine fra X-man ville have gjort!

20: Den perfekte gave til den eventyrlystne person

Der er mange personer der elsker at rejse. Du kender måske også en der har det med at rejse meget? Måske flere gange om året? Måske har personen stort set været verden rundt? Så er Scratch map den ultimative gave! Nu er det nemlig muligt at skrabe de steder, hvor man har været! På den måde kan man selv holde øje med hvor i verden man har været, og så kan andre også følge med i det! En billig og sjov gave, som den rejseglade person helt sikkert vil elske!

21: Den sjove gave til den slik-sultne

Kender du en, der elsker slik? Måske en der virkelig elsker vingummier? Så er det da en vingummi-bamse du skal give i gave. Vi snakker ikke om en almindelig vingummi-bamse, men en gigantisk én af slagsen!

Der er to størrelser at vælge imellem. Vi kan garanterer dig at de begge er store!

Gigantisk vingummi-bamse: 225 gram

SuperGigantisk vingummi-bamse: 2,3 kg

22: Gaven til personen der spiser for meget slik!

Ja, der var den store vingummibamse til personen som virkelig holder af slik. Så er der også dem der elsker slik lidt for meget. Det er personen som slet ikke kan holde igen og måske har lidt for meget fedt på kroppen. Der er det måske ikke en idé at give slik, men derimod en ”Kitchen Safe”.

Kitchen Safe er den smarte måde at låse slikket inde, så man nemt kan holde fingrene fra det i en længere periode. Det er nemlig slet ikke muligt at få fat i slikket, når det først er låst inde. Man bestemmer selv hvor lang tid det skal være låst inde. Alt fra 1 minut til 10 døgn er muligt!

Denne sjove gave kan med fordel også bruges til at låse andre ting inde – Måske personen der ikke kan undvære sin telefon i 5 minutter.

23: Den sjove gave til personen der har det med at pynte på sandheden

Der er altid nogen, der har det med at lyve. Kender du også en person, som ofte har det med at lyve eller bare pynte lidt på sandheden? Så er det her, hvad du skal give i gave.

Shocking Liar Reloaded: Du kan nu sætte din bedste ven til at afprøve løgnedetektoren. Så kan du lige be’ personen om at genfortælle den historie, som du har en idé om, ikke helt passer! Og får personen stød, ja, så er det nok løgn!

Det er muligt at dette gadget kan fejle én gang eller to, men den skal nok få ram på lystløgneren. Den virker præcis, som den du ser på film! Lyver personen, så kommer der et stød!

Dette er ikke for børn under 14 år – Dette er ikke legetøj.

24: Den sjove gave til grillmesteren

Hvis der er noget de fleste mænd elsker, så må det være at grille. Men hvad er bedre end at grille? Det er at grille helt perfekt, sørge for at kødet er grillet perfekt. Og hvem kan ikke lide at vise sig frem, når maden smager som den skal?

Fars grillejern er ikke til at spøge med. Du kan grillmesteren for alvor få sat sit navn personlige præg. Brændejernet kan nemlig brænde grillmesterens navn på bøfferne – Så ingen er i tvivl om, hvem der har sørget for kødet!

25: Den sjove gave til den fulde

En sjov gave til enhver lille fest er denne mini alkohol-tester. Nu kan i holde styr på hvem, der har drukket mest til festen. I kan også holde styr på, hvem der er bagefter! Og så kan i også lynhurtigt se, at i ikke må tage bilen hjem!

Denne alkohol tester er mest til sjov og ballade – Og du kan derfor ikke tage højde for hvad denne måler, om du må køre bil eller ej. Vi ved alle sammen at politiet altid har ret! Så lad være at tage diskussionen op. Har du drukket, så lader du bilen stå!