Sjovt vandlegetøj for børn

Hvem kender ikke nogen børn, der elsker at lege med vand?

Mange børn elsker at lege med vand. Det er uanset, om det er i en vandpyt, i et badebassin, i svømmehallen, med vandpistoler eller i et badekar.

At lege med børn er noget, som børn kan bruge lang tid på. Børn elsker i sær at lege med vand, hvis de har vandlegetøj. Det kan fx være vandpistoler eller legetøj til badekaret. Men der findes også noget andet vandlegetøj, som vil være et sikkert hit hos mange børn.

Vandbaner, der kan bruges indendørs

Ofte vil voksne gerne have, at det legene med vand foregår udenfor, men der findes heldigvis vandlegetøj, som man kan bruge indenfor.

Der findes et stort udvalg af vandbaner, som man både kan bruge indenfor og udenfor.

Aquaplay har mange gode vandbaner, som kan kombineres, så det bliver én stor vandbane. Barnet kan fx ønske sig flere vandbaner til jul eller til barnets fødselsdag. Sådan kan barnets vandbane blive større og større med tiden.

Deres vandbaner er samtidig med til at lære børn om vandets bevægelser, strømninger og sluser.

Vandbanerne har nemlig sluser, som kan åbnes og lukkes, så skibene kan sejle igennem. De lærer dermed, hvordan sluserne fungerer. Samtidig lærer de om strømmen i vandet med, hvordan det kan få bådene til at flyde i en bestemt retning. Nogen af vandbanerne forstiller en havn eller et bjerg med en sø rundt om, som gør vandbanerne mere virkelighedstro.

Barnet kan både lege selv med deres vandbane, men en vandbane kan også bruges af flere børn på samme tid. Men jo større en vandbane jo flere børn kan der være med.

Forskellige slags både

Med mange af vandbanerne følger der små både med, som kan sejle rundt i vandet.

Men hvis man ønsker flere både til ens vandbane, så kan man købe forskellige både ved siden af. Der kan man fx få en brandbåd, container og transportbåde samt speedbåde.

De små både kan fx være et godt ønske til barnets ønskeseddel op til jul eller til barnets fødselsdag.

Man kan også bruge de små både til badekaret, hvor barnet kan lege med bådene der.

Mange børn elsker at lege med legetøj i badekaret. Disse både kan man nemt tage med i badekaret, da de er beregnet til at bruges i vand. Barnet ødelægger dermed ikke sit almindelige legetøj ved at tage det med i vand, da de kan tage bådene med i badekaret i stedet for.

En vandbane, der kan fragtes rundt

Vandbanerne kan fx bruges på badeværelsets gulv, hvor det ikke gør noget, at der kommer lidt vand udenfor vandbanen. Den kan også bruges ude i en gang eller et bryggers.

Men når det er sommer, og solen står højt på himlen, så kan man tage banen med udenfor, så barnet kan sidde udenfor og lege med vandbanen.

En af vandbanerne fås også som en kuffert, så barnet nemt kan tage vandbanen med hjem til sine venner eller til barnets bedsteforældre. Den vandbane er også god, hvis barnets forældre er skilt. Så kan barnet nemt fragte vandbanen frem mellem forældrene.