Slush ice maskine til hjemmet

En slush ice maskine til hjemmet, kan det nu også være en god idé? Ja uden tvivl, vi vil klart anbefale dig at købe din helt egen slush ice maskine, det gælder både om du har børn eller ej.

Vi har været ude og finde et par billige slush ice maskiner til dig, der lige står og mangler! Hvis du ikke står og mangler en, men elsker slush ice, så læs lige med alligevel – For måske vil du gerne have en, når du ser hvor smart det er og selvfølgelig til den lave pris!

Se flere smarte slush ice maskiner herunder! Vi anbefaler også nogen i en lidt bedre kvalitet, der kan bruges til alle arrangementer og former for fester til både børn og voksne! Det er den perfekte

 

Ariete Sweet Granita Slush ice maskine

Ariete Sweet Granita Slush ice maskineAriete er altid et godt valg, når det handler om at købe billige køkkenmaskiner, vi har før anbefalet dig popcornmaskine og candyfloss maskiner fra Ariete, som har været et kæmpe hit blandt kunderne.

Ariete må igen siges at være vores favorit. Ikke nok har den udseendet med sig, men kvaliteten er også en anelse bedre end de andre modeller – I hvert fald i denne prisklasse. Det er klart at du kan købe en ægte slush ice maskine, men det er både dyrt at købe og så er det heller ikke engang billigt at leje en. Så hvorfor ikke købe din helt egen maskine?

Ariete slush ice maskinen kan bruges hele året rundt. Men når sommervejret er her, så er der ingen tvivl om at dette er et kæmpe hit!

Så nemt er det at bruge Ariete Sweet Granita

Det er utroligt nemt at lave din helt egen slush ice, og det er noget enhver burde kunne finde ud af – Ellers skulle det da lige være småbørn. Det eneste du skal gøre er at hælde isterninger ned i maskinen, derefter starte maskinen og så får du en masse små knuste is lige ned i glasset!

Giv dine knuste is smag med sirup. Der er masser af muligheder for, hvordan du kan lave din favorit drink om til slush ice. Du kan sagtens bruge de knuste isterninger og tilsætte saftevand eller juice. Til de voksne kan der bruges Vodka m. juice hvilket er den perfekte party-starter!

Funktioner:

  • Strøm: 85 W
  • Aftagelig isknuser-kurv
  • Blade i rustfrit stål
  • ON/OFF låg med sikkerhedslås, for at ingen kommer til skade
  • Hurtig og utroligt nemt at skille den ad – til når den skal rengøres

 

Den kan købes hos Elgiganten.dk – Klik her for at se den

 

Slush ice opskrifter til voksne (med alkohol)

Vi har selvfølgelig også sat os for at finde de bedste slush ice opskrifter til dig, der er interesseret i at købe en slush ice maskine, dig der har bestilt en eller til dig der allerede har en stående derhjemme.

Gode slush ice opskrifter med alkohol, der kan bruges til enhver fest!

Opskrifter

Strawberry Daiquiri: Jordbær, gylden rom + Slush ice

Isbjørn: Blå sport, vodka + Slush ice

Vodka juice: Vodka, juice + slush ice

Filur: Ananas og hindbær sodavand, vodka + slush ice

Brandbil: Hindbær, jægermeister + slush ice

Hindbær Daiquiri: Hindbær, gylden rom + slush ice

Rom Cola: Rom, cola + slush ice

Champagne brus: Grøn sport, voka, cuba caramel + slush ice

Ananas Malibu: Ananas, malibu + slush ice

Der er masser af muligheder for at afprøve sine egne drinks! Du kan bruge enhver form for sodavand, saftevand og juice! Har du en ekstremt god opskrift på den perfekte slush ice? Så er du mere end velkommen til at tilføje den i kommentarer-feltet i bunden af siden.

OBS: Det er altid en god idé at lave din slush ice først, derefter tilsætter du alkoholen!

 

Slush ice maskine til børnefødselsdage

Der er slet ingen tvivl om at slush ice maskinen er et kæmpe hit blandt børn og teenager, der holder børnefødselsdage. Har du fået inviteret alle vennerne på besøg, måske endda hele klassen? Så er vi sikre på at alle børnene vil blive helt vilde over at se en slush ice maskine.

En slush ice maskine vil gøre ethvert barn glad. Fordi det smager godt og så er det lidt sjovere at drikke, især hvis vejret er godt.

 

Slush ice maskine til fester

Ikke nok med at en slush ice maskine er et hit til børn, så er det muligvis endnu mere populært til fester! Før hen var det bare børn og unge, der brugte det til at lave gode slush ices, men efter et geni fik ideen at tilsætte lidt alkohol – Så er det kun blevet mere og mere populært!

Du kan bruge sådan en maskine til enhver form for arrangement. Selvfølgelig er det mest populært til en sommerfest eller anden arrangement i haven – Da det er rart at få en iskold drink i det varme sommervejr. Og så er der mulighed for at prøve forskellige smagsvarianter og tilsætte alkohol.

Det er både underholdende for dig og dine gæster at have en slush ice maskine stående, så hvorfor ikke købe en af de billige modeller, som vi har anbefalet ovenover. Det behøver på ingen måde at være dyrt at blive ejer af en splinter ny, billig og uden tvivl praktisk maskine – Du vil blive glad for.