Solcelle oplader til mobil, tablet og USB-enheder

En solcelle oplader er en smart måde at få strøm på sin mobil, tablet, radio, iPhone eller anden USB-enhed. De fleste solcelleopladere er faktisk kompatibel med de fleste enheder – Dog nok ikke, hvis du har en gammel telefon, men det er også de færreste der ikke har en smartphone.

Vi har besluttet os for at se nærmere på de forskellige solcelleopladere til mobiltelefoner, tablet og hvad de ellers er kompatibel med.

Vooni solcelle oplader – Lommestørrelse

Vooni solcelle oplader - LommestørrelseVooni solcelle opladeren er uden tvil en af vores helt store favoritter, det skyldes sammenhængen mellem den dejlige størrelse og den lave pris.

Det kan hurtigt rende op, hvis du skal ud og have fat i en solcelle-oplader, men vælger du denne vooni solcelle oplader, så får du ikke bare en billig og god model. Du får nemlig en lille model, der er lige til at putte i lommen, hvilket altid er at foretrække.

Det er altid træls at slæbe rundt på en stor oplader, du ikke kan have i lommen. Da vi ofte bruger disse gadgets i sommertiden på stranden, i haven, på ferien, på festivalen eller på teltturen. Kan du ikke have din oplader i lommen, så skal du enten til at medbringe den i hånden eller have den med i en rygsæk – Hvilket ikke er særligt praktisk.

Specifikationer:

 • Kompatibel med de fleste mobiler, tablets og computere
 • Kan oplade en iPhone 6 op til cirka 1,5 gang
 • Panellet kan foldes ud – Hvilket gør opladningen dobbelt så hurtig
 • Opladning tager opkring 8-10 timer (Hvis der er direkte sollys – uden skyer)
 • Kan bruges via solcellerne eller med et USB-stick
 • Kan ikke tåle vand!
 • Mulighed for at følge opladningen – fire LED-pærer, der viser hvor meget strøm der er på.
 • Størrelse: 15 x 6,5 x 2 cm
 • vægt: Kun 165 gram
 • 5,5 V solceller
 • Én USB-udgang, hvilket betyder du kan lade en enhed op ad gangen!

Derfor skal du købe en solcelle oplader

Vi kan med egne erfaringer med fordel anbefale dig at købe en solcelle oplader, da det kan sparer dig for mange irriterende oplevelser, som du helst ville have undværet!

Du kender helt sikkert det store problem, at din enhed løber tør for strøm alt for hurtigt, det gælder især smartphones, iPhones, Samsung, tablets og de mange andre enheder. Det er ikke bare lidt for hurtigt, de taber strøm, men derimod – alt alt for hurtigt.
I ovenstående situation ville du uden tvivl have ønsket, at du havde investeret nogen småpenge i en god og solid solcelle oplader. Så var du sikker på at have strøm på telefonen, mens du ligger og slapper af på stranden, på festivalen eller andre steder. For hvem ved om, din kæreste, din mor eller måske dit barn? Har brug for at snakke med dig i en fart.

Fordelene ved en solcelle oplader

Der er også mange andre fordele ved at benytte en solcelle oplader, og dem får du herunder:

 • Det er godt for miljøet. Så hvis du gerne vil støtte miljøet, så er det bare om at få fat i en solcelle oplader og andre solcelle produkter.
  Støjfrit og forurener ikke.
 • Du sparer selvfølgelig også din egen strøm – Hvilket betyder at du sparer penge på sigt. Der kan faktisk være mange penge at spare, ihvertfald på lang sigt.
 • Du har oftest mest brug for strøm i dagtimerne, og det er der solen er mest fremme.
  Og så er der sikkert også mange andre fordele!

Ulemper ved en solcelle oplader

 • Solceller er dyre – Men heldigvis er det begyndt at blive billigere, som du kan se hvis du tager et nærmere kig på vores anbefalede produkter.
 • Kan ikke tåle vand – Ihvertfald ikke de billige modeller. Køber du en mere holdbar og solid enhed, hvilket også er dyrt, så kan den muligvis tåle vand i en begrænset omgang.
 • Virker i dagtimerne. Der er ikke meget værdi i den om natten.

Konklusion omkring fordele og ulemper

Der er masser af gode fordele ved en solcelle oplader, ikke nok med at det er godt for vores miljø, så kan det være ekstremt effektivt når du er ude og du spare selvfølgelig også strøm. Ulempen er at mange af modellerne er dyre, men samlet set er det muligt at finde en fin model til en fornuftig pris.

Samlet set er der flest muligheder. Da du på langt sigt, faktisk kan spare penge på strømmen – Hvilket betyder at du har tjent det hele hjem og sparet endnu mere. Og så har du sikkert også fået maksimal udbytte ud af at kunne oplade telefonen på stranden, på festivalen, i haven eller hvor du nu befinder dig i verdenen!