Sommer gadgets til den perfekte sommer

Vi går i Danmark en af historiens varmeste somre i møde, og du har måske allerede besluttet dig for, at sommeren skal bruges herhjemme frem for at investere i en dyr rejse til lande syd for grænsen. Det må dog stadig gerne være lidt sjovt at opleve den danske sommer, og derfor giver vi her vores bud på nogle af de sejeste gadgets, som kan være med til at skabe den perfekte sommer for dig og din familie.

1. Robotplæneklipper – brug tiden på at slappe af

En robotplæneklipper er, ud over at være uhyre smart, ikke lige så dyr, som mange danskere går og tror. Disse automatiske plæneklippere kommer naturligvis i mange forskellige prisklasser, men nogle af de billigste kan håndtere langt de fleste danske græsplæner.

Anskaffer du dig en robotplæneklipper, vil du kunne bruge dén tid, som du normalvis ville have brugt med en almindelig græsslåmaskine, på lige præcis dét, du elsker at lave, når varmen er over os. Sæt dig med en god bog eller tag en tur på stranden, mens den automatiske plæneklipper klarer græsslåningen.

2. Invester i en lille jolle eller båd

Skal du have det maksimale ud af den danske sommer, så er vandaktivitet næsten selvskreven på listen over aktiviteter. Der findes et hav af gadgets til vandet, hvor de mere traditionelle er en jolle eller en båd. Det kan dog være nogle dyre anskaffelser, hvorfor muligheden for et midlertidigt lån bør tages til overvejelse, hvis der mangler økonomiske midler.

Ønsker du en oversigt over potentielle lån, så besøg siden her og bliv klogere på området. Ekonomi.dk samler og informerer dig om alskens lånetyper, der kunne have interesse for dig som låntager.

3. Slip dit indre barn løs med en drone

En af de absolut sjoveste aktiviteter denne sommer er uden tvivl droneflyvning. Selvom medierne har været gode til at afskrække den danske befolkning fra at købe og benytte sig af droner, oplever danske forhandlere stigning i efterspørgslen. Med de gode vejrforhold og mange muligheder for sportslige aktiviteter, er der rig mulighed for at skyde nogle fantastiske videosekvenser med en drone. Droner kommer i mange forskellige prisklasser, hvorfor der uden tvivl er en drone passende til dit budget.

4. Anskaf dig en kvalitetshøjtaler til de sene sommeraftener

De danske sommeraftener er fantastiske. Solen går senere ned, end den eksempelvis gør i de sydeuropæiske lande, og der er rig mulighed for at nyde aftentimerne i parker overalt i Danmark.

For dog at sætte prikken over i’et, kan du med fordel investere i en kvalitetshøjtaler (trådløs naturligvis) for at sætte yderligere gang i stemningen. Der findes et hav af bluetooth højtalere. Du bør dog være meget opmærksom på batteritiden. Skal du investere i noget af det ypperste på området, kan du med fordel tage et nærmere kig på danske Soundboks. Soundboks har en fremragende batterilevetid og en helt formidabel volumen. De koster dog også 3-5.000 kr. afhængig af model og ekstraudstyr.