Tænd lys i mørket

Inden længe kommer den mørke årstid. De mørke timer bliver flere, men det er ikke noget, du behøver at bekymre dig om, hvis du har smukke lamper i dit hjem. Når man bor på den nordlige halvkugle, er det rart at få lyst boligen op, og på https://www.elsalgaalborg.dk/collections/ph-lamper finder du et bredt udvalg af ph lamper, så du kan komme godt igennem den mørkere årstid.

PH-lamper klæder alle rum

Der findes ikke et rum, som ikke bliver smukkere af at få en ph lampe hængt op. Hvis du har et stort og flot spisebord, hvor familien samles om aftensmaden, og når der skal laves lektier, så fortjener du at have en ph loftslampe til at hænge hen over bordet og give en smuk belysning. Lampen giver nemlig et lys, som ikke skærer i øjnene, fordi lampeskærmen er designet således, at lyset i stedet breder sig diskret og afdæmpet ud fra lampen. Det gør, at du sagtens kan se og snakke med dem, som du sidder til bords med, uden at blive blændet af lyset.

Lys i soveværelset

Det kan også ske, at du hellere vil ligge i din seng om aftenen og læse en god bog, inden du skal falde i søvn – og så har du brug for lidt lav belysning. På dit natbord kan du stille en ph bordlampe, som du med en smart kontakt på ledningen nemt kan slukke, imens du ligger i sengen. Så behøver du ikke at rejse dig fra din varme dyne, når du ved at være klar til at lægge bogen væk og sove. Måske skal du ligeledes have en ph standerlampe til at stå ved siden af dit klædeskab? Så kan du tænde for den om morgenen i stedet for det store lys i loftet, så du kan finde dit tøj frem fra klædeskabet, imens din ægtefælle sover uforstyrret videre i sengen