Vi er vilde med dobbeltsenge

Vi er en nation af dobbeltsengselskere. Vi vil gerne have god plads, når vi er i vores seng, og i takt med at vores økonomiske formåen bliver bedre, investerer vi gerne i de helt store og luksuriøse dobbeltsenge. For det er en investering for livet.

Ikke kun status

Det er jo langt fra blot en blærerøvsting det der med at opprioritere den helt store masterbed. Det drejer sig i høj grad også om at opgradere sin sovekomfort, når man vælger den store seng af den gode kvalitet.

For der er jo som bekendt en sammenhæng mellem pris og kvalitet. God kvalitet koster. Og det skal det også gøre.

Der ligger mange års forskning, erfaring og godt håndværk bag en perfekt seng. Materialerne er i orden, og alle sejl er sat til for at skaffe dig den bedste nattesøvn.

At have anskaffet sig en god dobbeltseng er først og fremmest et spørgsmål om at vælge den gode sunde nattesøvn til.

Det er godt for dit helbred at få sovet godt og komfortabelt om natten.

Hvilken kvalitetsseng skal du vælge?

Udvalget er enormt, og når en seng ikke bare er en seng, så kan det nemt blive lidt uoverskueligt at få truffet det endelige valg.

Så er det jo godt, at der findes nogle gode sider, der kan guide dig nemmere igennem dette valg. Der er mange delvalg, der skal træffes, inden du står med den seng, der skal hjem til dig at stå.

For at kvalificere dig til bedre at være i stand til at beslutte dig, kan du med fordel se på senge-testeren.dk, der for eksempel har en udførlig guide til de bedste dobbeltsenge, som du kan følge og dermed blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på i forhold til dine valg.

På baggrund af dine nu kvalificerede valg kan du så træffe det endelige valg af dobbeltseng.

Størrelsen på sengen

En dobbeltseng må jo gerne være stor. Men det begrænset selvfølgelig af størrelsen på det rum, som sengen skal stå i. Der skal være rimelighed i proportionerne. Sengens størrelse skal være relativ i forhold til rummets størrelse – det er en god tommelfingerregel.

Desuden spiller det selvsagt også ind, om du er en eller to personer eller en hel børnefamilie, der skal dele dobbeltseng. Omvendt kan du jo også bare give den gas i forhold til sengens størrelse, hvis du har et soveværelse, der er ret stort.

Hjemmets vigtigste møbel

Egentlig giver det ret god mening at prioritere sin seng. For det er jo det vigtigste møbel af dem alle. Ikke alene tilbringer vi flest timer i dette møbel, det er også der, vi er allermest trygge og afslappede.

Med den tanke in mente giver det ret god mening at sørge for at alle senge i familien er af en vis kvalitet.

En seng, der kan give dig en god og rekreativ nattesøvn er mere end guld værd.

Så sæt dig grundigt ind i, hvilke senge, madrasser og ikke mindst topmadrasser, der yder din krop bedst støtte, når du ligger i dem.

Din krop skal jo holde hele livet.

Det økonomiske aspekt

Det er jo forskelligt, hvor stor en del af budgettet, der står seng på. Det afhænger af flere forhold, og det kan også se forskelligt ud over perioder i ens liv.

Men har du muligheden, så er det faktisk en ret god investering at anskaffe sig en seng af god kvalitet.

Det drejer sig om dit helbred – både i form af en restituerende og energigivende nattesøvn og i form af en krop, der er blevet støttet perfekt i løbet af natten. Mange senge produceres også af allergivenlige materialer, der minimerer mængden af støv og mider i sengen.

En kvalitetsseng holder også længere. Derfor reduceres den årlige udgift til en seng. Især hvis du beskytter selve madrassen og rammen for slid ved også at anvende en topmadras og et sengebetræk, kan sengen holde i årevis.

At have en fed seng

Der er ikke noget som at gå til køjs efter en lang og anstrengende dag. Det er for mange det bedste tidspunkt på døgnet. Så er du nede i gear og kan se frem til at slappe af i sengen, inden du falder i søvn.

Hvis din seng så oven i købet er en stor, fed dobbeltseng, så gør det i hvert fald ikke glæden mindre. Tværtimod vil du sandsynligvis føle et øget velvære og en daglig glæde over at være dens heldige ejermand.

På den måde vil din fede seng kunne glæde dig både dag og nat.