Lad gaming-oplevelsen nå nye højder

Dette indhold er sponsoreret.

Flere og flere danskere er begyndt at game. Det gælder unge som gamle, mænd som kvinder. Alle er vilde med det. Derfor er der kommet øget fokus på, hvad der kan beskrive den gode gaming-oplevelse. Det drejer sig naturligvis om spil, kvalitet og konsoller. Men det drejer sig også om noget andet – udstyr. 

Med det rigtige udstyr kan et spil pludselig føles meget mere livagtigt end før. Du kan leve dig ind i historien på en helt ny måde, og du bliver meget mere ét med spillet. Herunder har vi samlet nogle forslag til, hvilket udstyr du bør overveje til din gaming. 

Gå op i level med dit gamer-setup

Sidder du bare i din fars aflagte kontorstol og gamer? Står din computer på det samme skrivebord, som du fik, da du startede i skole? Det kan sikkert godt fungere, så længe man ikke ved, hvad man går glip af. Dit gamer-setup er nemlig utrolig vigtigt for din glæde ved spillet. Det kan gøre en kæmpe forskel, om du føler dig godt tilpas eller ej. 

En helt anden side af sagen er, at hvis du gamer mange timer i løbet af dagen, så kan det være hårdt for din krop at sidde i en stol, som ikke giver den korrekte ergonomiske støtte til din ryg og lænd. Ikke nok med, at det ikke er særligt behageligt, så kan det også være decideret skadeligt for din kropsholdning. Sørg derfor for at anskaffe dig en god gamer-stol og et gamer-bord i en ordentlig højde til dit gamer-setup. Du kan evt. købe det fede udstyr fra Fourze

Lyden er halvdelen af et godt spil

Hvis du spiller nogle ordentlige spil fra de bedste producenter i verden, så kan du være sikker på, at lyden og musikken i spillet ikke er en tilfældighed. Det er nøje tilpasset til spillet og spiloplevelsen, og derfor vil det være en stor skam at ødelægge det med et par dårlige, gamle høretelefoner, som ikke kan levere lyden ordentligt. 

Med et par rigtige gamer-headphones vil du leve dig endnu mere ind i spillets verden. Musikken drager dig ind, og hvis du oven i købet anskaffer dig et par med støjreducerende teknologi, så kan du samtidigt lukke hele verden ude. Du kan prøve at spille et af dine gamle spil med de nye høretelefoner. Det vil være som at opleve spillet helt på ny med den fantastiske lydoplevelse. 

Lad musen og tastaturet give ekstra lir til din gaming

Alle elsker lidt lir, uanset hvilken hobby det så drejer sig om. Derfor er det en spildt mulighed for dig som gamer, hvis du ikke lader din mus og dit tastatur tale for sig selv. Du kan få et hav af forskellige versioner. Nogle har også særlige egenskaber, men de fleste ser par ekstra fede ud. Du kan eksempelvis købe noget, som passer til dit yndlingsspil, eller måske bare noget med fedt lys i.

Du bestemmer helt selv, hvad du synes er fedest, når du gamer. Du skal bare give den fuld skrue, så du kan vinde endnu mere og få endnu mere ud af din gaming-oplevelse.