Et af de mest populære computerspil: The Sims

Er du vild med at spille computerspil? Både unge og ældre bruger en del timer foran computerskærmen i løbet af ugen. Det er meget forskelligt hvad den enkelte spiller, men nogle af de mest populære spil på markedet er Sims 3, The Witcher 3: Wild Hunt og X-Com 2. Uanset hvad der fanger din interesse så bliver man draget ind i en helt anden verden, hvor man kan gøre lige hvad der passer en. Spillet Sims har været populært i mange år og er både noget som unge og ældre kan spille. Man kan opbygge sin helt egen familie i Sims og sørger for at de både får børn og en god karriere.

Sims er et spil for alle

Ifølge statistikker er der et overtal af kvinder og piger som bruger sin tid på at spille Sims, men spillet spilles af alle uanset køn og alder. Versionen Sims 3 er meget populær og er et af de mest solgte spil på markedet indenfor Sims udgaverne. Det skyldes, at billedkvaliteten er rigtig god, og simmerne er mere livagtige samt at der er nogle flere muligheder med Sims 3 udvidelsespakkerne. Man kan bl.a. købe tillægspakker hvor simmerne kan have kæledyr, vejret kan skifte, simmerne kan komme på ferie, flere jobmuligheder, de unge kan komme på universitetet, simmerne kan blive til hekse og varulve samt lignende udvidelsespakker.

Kom godt i gang med at spille The Sims

Hvis man ikke har prøvet at spille Sims før, så er det en god ide at starte med grundpakken. På denne måde kan man sætte sig ind i hvordan spillet fungerer samt vurdere om man har lyst til at bruge penge på udvidelsespakkerne. Langt de fleste bliver bidt af spillet fra første gang og kan have svært ved at løsrive sig fra spillet igen. Folk kan få mange timer til at få foran skærmen, da der er masser af ting der skal undersøges i spillene.

Det er muligt at få fat på snydekoder, så simmernes  basale behov f.eks. bliver opfyldt ved hjælp af en kode. På internettet kan du finde mange af disse koder som andre Sims interesserede har delt med andre. Der findes en side hvor Sims interesserede skriver i forums, hvis de har spørgsmål eller har spurgt efter en bestemt snydekode. I Sims universet er alt muligt, da man kan opbygge sin egen familie, lige som man har lyst til. Det kan tage sin tid bare at lave en enkelt simmer, da man kan gå i helt små detaljer med hvordan næsen f.eks. skal se ud og lignende.