Gå aldrig ned på udstyr: Uundværligt tilbehør til dig der skater eller står på løbehjul

Er du typen, der er blevet absolut bidt af at køre på løbehjul eller skateboard? Godt for dig. Det er en fantastisk måde at bevæge sig på, og der følger om noget en kultur med til en fritidsinteresse som denne. At stå på skateboard eller løbehjul er en livsstil lige så meget som, det er en hobby. Du er højst sandsynlig begyndt at få venner, der også interesserer sig for det samme som dig. Du hænger sikkert til daglig ud i skateparken, hvor du finpudser dine evner og møder nye og fede personer. Derude, så følger der også ofte en bestemt stil med, når du er inden for skate- eller løbehjul-miljøet. Du er måske allerede begyndt at gå med bestemte mærker, der er tilknyttet kulturen? Her ser man ofte store hættetrøjer, baggy bukser og hovedbeklædning ala huer og kasketter i forskellige farver. Miljøet er rigt og fuld af muligheder for at udtrykke sig. Derudover, så er der heldigvis også massere af gadgets og tilbehør, du kan købe for at optimere din oplevelse i parken til det bedre. nogle ting har noget at gøre med sikkerhed. Andre med komfort og stil. Du skal absolut aldrig gå ned på udstyr, og derfor guider vi her til en række uundværligt tilbehør til dig, der skater eller står på løbehjul. Så kan du godt være sikker på at blive den sejeste i parken.

Hjelm

Selvom skaterhjelme måske ikke lyder som det sejeste, så skal du ikke undervurdere, hvor vigtigt sikkerhed er, når du kører på skateboard eller trick løbehjul. Hvis du tit hænger ud nede i skateparken, så vil du dagligt udsætte din krop for en sikkerhedsrisiko, og her er især dit hovede udsat. Der er ikke noget galt med at udfolde sig fysisk. Det vil altid føre til en højere risiko for at slå sig. Men du skal absolut passe på dit hovede, da det kan gå utrolig galt, hvis du slår det alvorligt. Desuden er det ikke længere kikset at have hjelm på , som det var tilbage i 90’erne og 00’erne.

Andet beskyttelse

Hvis du er forholdsvis ny indenfor miljøet, så bør du også overveje at investere i andet beskyttelse i begyndelsen. Her kan du overveje ting som knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere. Det vil tage de værste skrammer fra de mange fald, du laver i starten, og så vil det hjælpe med at holde din motivation for at blive endnu bedre.

De rette sko

De rette sko er alfa omega i dette miljø. Det er de af to årsager. For det første skal de være bygget på en måde, hvor de kan holde til det, du laver. De skal være slidstærke. Derudover så skal de gerne være et stilet indspark, hvor du sender et signal om, hvem du er som person. Så er du godt kørende.