Sådan sørger du for at din printer altid er klar

Hvis man bruger en printer i sit daglige arbejde, så er det også meget rart, hvis den altid er klar til at virke. Det er utroligt træls, hvis man først skal til at grave den frem inde fra et skab, eller man skal have købt printerpatroner, før man kan bruge den. 

Læs med her og få nogle gode råd om hvordan du sørger for, at din printer altid er klar til at arbejde. 

Mand står ved printer

Hav printerpatroner hjemme

Først og fremmest handler det naturligvis om altid at have de rette printerpatroner hjemme, så du kan komme i gang med at printe med det samme. Det nytter ikke noget, hvis man først skal til at vente i flere dage på at de kommer hjem fra nettet, efter man bestilt dem. 

Hav derfor altid et ekstra par liggende hjemme så du er klar til at sætte dem ind med det samme du løber tør. Derudover vil din printer også være ret god til at fortælle dig det, hvis printertoneren er ved at løbe tør. Og så er det bare med at bestille nogle nye med det samme, den giver dig sådan en besked. 

Papir til print

Hav den tæt på strømforsyning

Derudover handler det også om at have sin printer stående frit fremme, hvor man hurtigt kan tage brug af den. Det gælder især, hvis du bruger den meget ofte i dit arbejde. 

Det er irriterende, hvis man skal i gang med at finde dem frem fra gemmerne i skabet, hver gang man skal til at bruge den. Den er hurtig ret tung at slæbe på og lige pludselig skal man også til at finde en ledig overflade, hvor den skal kunne stå på, imens man printer. Og det er ikke altid, at der er rigeligt med bordplads, når man er i gang med arbejdet. 

Det er derfor til din fordel, hvis du permanent har din printer stående fremme tæt ved en strømforsyning, så den er klar til arbejdet. Hav den dog ikke sat til selve strømforsyningen da den derved kan sidde og tappe for strøm, selvom den ikke er i brug. Og det kan hurtigt mærkes på elregningen.