Kør Ferrari – En hurtig oplevelse for livet

Drønet ude på vejen får alle mændene til at vende sig om og stå som forstenede, nej det er ikke et alvorligt uheld, det ville være forfærdeligt, men det er den knaldrøde Ferrari, som gassede op, da den skulle starte ved det røde lys, der er intet som den, der kan få alle mænd og andre biltosser til at stå stille og se på i beundring.

Nu får du selv muligheden for at komme til at køre det frådende bæst og mærke motorens brølen, når du trykker på speederen. Få en dag hvor du kør Ferrari. Ja du hørte rigtigt. Du kan få en dag, hvor du kommer ud og kører i bilen med den stejlende mustang som kølerfigur.

Du vil køre en Ferrari 360 Spider, en superbil som accelererer fra 0 til 100 kilometer i timen på 4 sekunder, og som har en tophastighed på 315 kilometer i timen. Det er noget helt andet end at køre ned at vejen i din Skoda fra 2008.

Du vil få en køretur med en instruktør ved din side, og vi starter altid køreturene steder, hvor du kan komme hurtigt på motorvejene og få prøvet accelerationen på bilen og også bilens fart.

At køre Ferrari er en meget populær gave, og det kan jo også være noget, som du ønsker at forkæle dig selv med, det eneste, som du skal være opmærksom på, er, at det kan sagtens være, at du efterfølgende ønsker at købe en Ferrari, noget som de færreste har tegnebogen til, men det er en diskussion mellem dig og din bank, vi er her kun for at give dig en god oplevelse.

 

Kør Ferrari er en oplagt gave til legebarnet

Alle de biler, som vi tilbyder, du kan komme ud at køre i, er selvfølgelig dansk indregistrerede, og alle forsikringer er i orden, ellers ville vi ikke sende bilen på vejene. Din sikkerhed betyder meget for os, og det er vigtigt, du får en god oplevelse og ikke kommer tilbage og tænker, det var noget, du godt havde kunne undvære.

Hvis du kender en, som er biltosset, og som elsker Ferrari, så er det en oplagt gave, det er en gave, som vil give store smil og bringe legebarnet frem i enhver.

Der vil på alle turene være en certificeret instruktør ved din side, som er med til at guide dig, så du får det ultimative ud af din køretur, for en Ferrari er bestemt ikke nem at tumle med, og du vil blive glad for der er en ved din side.

 

Gavekortet, der dufter af motor

Når du bestiller et gavekort, så har det 24 måneder varighed, og du får 14 dages returret, skulle du selv eller dem, som du har givet gaven, ikke ønske at bruge den.

Du skal selvfølgelig være fyldt 18 år og have et gyldigt kørekort for at få glæde af denne gave, det er loven, som gælder, og selvom du mener, du er klar til at prøve, så er kørekort og alder vigtig for os.

Der er to steder i landet, hvor du kan kør Ferrari, du kan vælge at køre ud fra enten København eller fra Århus, det er dit valg, og du kan frit vælge, hvor fra du vil køre, præmisserne for turen er de samme, og du vil begge steder starte i nærheden af landevej og motorvej, så du kan komme ud og køre, hvor du kan mærke bilen.