Popcornmaskine – Det er smart og smaddersjovt!

Kan du godt lide at se en god film? Så kan du sikkert også godt lide en skål popcorn til. Du kan få din helt personlige popcornmaskine til småpenge. Der er flere steder på nettet, hvor du kan købe en popcornmaskine for et par hundrede kroner.

 

Popcornmaskine i biograf stil

Hvad siger du til denne smarte popcornmaskine, som får det hele til at virke som en biograf? Har du også en hjemmebiograf, så bliver det helt perfekt. Pas på, man kan blive helt afhængige af dette mix.

Det er hurtigt og nemt at lave popcorn med denne maskine. Først åbner du lågen og inde i maskinen er der en lille kasserolle, hvor du skal hælde smør eller margarine i. Når du har hældt det i, tænder du for maskinen og lader den stå et kort øjeblik indtil den begynder at ryge. Når den begynder at ryge lidt er den klar til at du hælder popcorn i.

Nu er det bare med at vente indtil de er færdige. Når du kan høre poppe lydene er ved at være overstået, så slukker du for maskinen. Nu er det bare at tippe kasserollen, så får du en hel popcornmaskine fyldt med varme og lækre popcorn.

Du kan både bruge smør og margarine i kasserollen. Det er meget forskelligt, hvad man bedst kan lide. Vi anbefaler at du prøver begge dele, og derefter finder ud af hvad du bedst kan lide.

Fakta om Cinema popcorn-maskinen

  • Tager omkring 5 minutter
  • Poppetiden er på omkring 3 minutter, alt efter din mængde
  • 2 knapper: En til lys og en til at starte med
  • Luge foran, til åbning
  • Størrelse indvendigt: Cirka 17 liter
  • Kasserollens størrelse: Cirka 1 liter
  • Strøm tilslutning: 230 V
  • Lednings længde: 50 cm

Rengøring foregår med en klud, og det er muligt at tage kasserollen ud for at gøre det nemmere.

 

Hvorfor købe en popcornmaskine?

Du tænker måske, hvad skal du da bruge en popcornmaskine til, når du hurtigt og nemt kan smide en pakke i mikroovnen et par minutter. En popcornmaskine er ikke designet fordi den er supernødvendig, men den er smart, sjov og overdrevet fed at have stående derhjemme.

Har du små børn, så vil de helt sikkert også elske at lave popcorn. De kan lære det helt selv, fordi det er super nemt og tager kun et par minutter.

Mange børn elsker popcornmaskiner, fordi de har set dem i tivoli, cirkus og biografen. Det er ikke alle der har en stående der hjemme, så det vil helt sikkert give dem julelys i øjnene. For et par hundrede kroner, kan du helt sikkert glæde dit barn.

 

Hvordan laver man popcorn med popcornmaskine?

De fleste modeller skal bare fyldes op med popcorn og så tændes, og så går det stærkt. Det tager et par minutter og så kan du se boksen stille og roligt bliver fyldt op, med lækre og duftende popcorn.

Det er hurtigt og nemt at lave popcorn med egen maskine, og så kan du lave det overalt. Du behøver ikke længere gå ud til mikroovnen, fordi du kan have den til at stå på stuebordet eller værelset.

Find flere popcornmaskiner på Luxgear.dk