Sjove ting som du kan lave sammen med din Jack Russell terrier

Som alle ved, findes der rigtig mange energiske hunderacer, og når man har en hund er det jo vigtigt at komme ud og få brugt noget af al den energi. At dyrke motion sammen med hunden, er en del af livet som hundeejer. Og sandheden er jo, at hunde ofte kan løbe rundt og lege meget længere end vi mennesker kan. Derfor er det en god ide at finde sjove aktiviteter hvor hunden kan få lov til at løbe rundt en hel masse.

Tag ud og træn agility eller andre tricks

Agility er en god aktivitet til Jack Russel terrier som hunderace, fordi denne race elsker at bruge sin intelligens og sin krop. Jack Russell terriers er fantastiske hunde, og de er velegnede til familier, hvis de bliver socialiseret grundigt som hvalpe.

Agility handler om, at hunden løber igennem en forhindringsbane, og hvis der går sport i det, handler det om at hunden løber igennem banen på så kort tid som muligt. Der findes offentlige agilitybaner, men du kan også købe nogle forhindringer, som du kan stille op i din egen have. Agility er blot et eksempel på en aktivitet til Jack Russel terrier.

Lad hunden komme ud og bruge hjernen og sin energi

Der er mange måder at man kan komme ud og lade sin hund bruge sin hjerne og sin energi. Jack Russell terriers er intelligente og rare hunde, og de har et stort behov for at være aktive. De er nemlig opdrættet til jagt, hvor de i England i mange år blev brugt til at skræmme ræve og andet vildt ud af deres skjul. Man behøver selvfølgelig ikke være jæger for at have en hund af denne race, så længe man finder en god aktivitet til Jack Russell terrier.