Gadgetverden kan overtage hele dit hjem

Kan du huske, da vi begyndte lave bål, bruge hjul og producere spyd for første gang? Da vi pludselig begyndte at gå oprejs frem mod livet? Nej, vel. Men de blev og er uundværlige dele af vores moderne liv nu. 

Udviklingen af særligt teknologien har været undervejs i flere tusinde år. Og hver gang noget nyt er kommet til, har der været skeptikere og forkæmpere. 

Der var uden tvivl en masse, der forkastede bålet i starten, formentlig af frygt og mismod. På samme måde er der også mennesker som forkaster gadgets i dag. De kan ikke se, hvad det beriger deres liv med og er måske bange for fremtiden med alle disse gadgets. 

Gadgets

Alt elektronisk styres et sted fra

Du som gadgetelsker er dog ikke bange. Du er forkæmperen for en verden, hvor vores store eksistentielle problemer som helt små udfordringer kan hjælpes på vej af teknologi. Vi kan med andre ord forbedre og ændre vores liv. Og så er gadgets bare fantastisk fede og underholdende. 

Her kommer så en ny ”gadget” eller nærmere et elektronisk vidunder – et såkaldt Zensehome. Et levende elektronisk hjem, hvor du kan navigere rundt i alle sider og kanter af hjemmet via dit kontrolpanel. 

Lyder det spændende, så tjek op på Zensehome opsætning lige her. En sand gadgetelsker vil ikke vente i to sekunder, for denne ville give sig i kast med det elektroniske hjem. 

Det giver dig mulighed for at have en helt anden kontrol og kommunikation med dit hjem. Hvor du ikke skal være bange for, om du nu har slukket lyset eller at kogepladen er tændt. Du kan indrette dit elektroniske hjem, så det passer til dine behov.  

Elektronikken_tager_over

Den evige gadget søgen

Det er sådan med teknologi, at det sjældent er hele svaret. En ny teknologi er formentligt svaret på et problem eller en udfordring i vores liv. Med denne teknologiske løsning opstår så nye problemer. Det er altså en slags skrue uden ende. 

Det skal dog ikke fjerne noget fra vores gadgets og teknologiske bedrifter. I stedet må man sammenholde de gode og dårlige aspekter af den nye teknologi eller gadget, man stilles overfor. Giver den mening for mit liv, opstår der flere problemer end løsninger osv. 

Der er selvfølgelig også bare teknologier og gadgets, der er så fede, at de helt undgår denne kritiske analyse. De er simpelthen så spændende, at de bare må ejes ligegyldigt hvad. 

Mon ikke Zensehome tilhører den sidste kategori. Med en central styring af al elektronik i dig hjem, kan alle din vådeste gadgetdrømme opnås. Velbekomme.