Gør din træning nemmere og bedre med gadgets

Det er de færreste, der virkelig nyder at træne. Der er dog måder, hvorpå du kan forbedre din træning såvel som din nydelse af den. En af de måder er at bruge gadgets. Gadgets kan hjælpe enhver med at få det maksimale ud af deres træning, men det er selvfølgelig særligt for de teknologisk interesseret. Hvis du er en gadgetnørd, kan brugen af de rigtige gadgets ligefrem få træningen til at gå fra at være den værste del af din dag til at være det, du ser frem til.

træning

Følg din træning med et sportsur

Hvilke gadgets du så bør tage i brug er dog et helt andet bud. Sportsuret er dog det oplagte eksempel, som kan være til gavn for stort set alle. Med et sportsur kan du nemlig følge med i din puls og meget andet. Særligt pulsmålingerne kan dog hjælpe dig til at træne mere optimalt. Du kan blandt andet nemmere se, hvornår din træning er effektfuld og får dig op på makspuls, eller hvornår du gør forbedringer. Det betyder også, at sportsuret selvfølgelig særligt er relevant for dig, der træner kondition. Det kan dog også bruges i mange andre sammenhænge. Særligt lidt dyrere og bedre sportsure kan nemlig også målet andet såsom søvn. 

Indstil din crosstrainer

Behandl din crosstrainer som en gadget

Sportsuret er dog langt fra den eneste fede gadget, du kan bruge i forbindelse med din træning. Stort set alle træningsmaskiner kan og bør for eksempel også anses som værende gadgets. Det gælder dog ikke mindst crosstraineren. Først og fremmest er en crosstrainer bare en enormt alsidig træningsmaskine. Den kan bruges til at varme benene op med en rask gåtur, men med de rette indstillinger kan den også udgøre en hel træningsdag i sig selv. Netop de mange indstillinger er da også grunden til, at crosstraineren appellerer særligt meget til de gadget-interesserede. Du kan læse meget mere om de bedste crosstrainere og deres individuelle indstillinger på Crostrainerguiden.dk

Grundlæggende er der dog omtrent tre forskellige måder, du kan indstille din crosstrainer. Først og fremmest er der selvfølgelig intensiteten. Den kan indstilles fladt, men jo bedre din crosstrainer er, jo flere muligheder er der også for at indstille forskellige programmer. Dernæst kan du indstille positioner på crosstraineren for derved at træne forskellige benmuskler. Det er den slags indstillinger, der betyder, at crosstraineren kan bruges til træning af nærmest alle muskler i benene. Sidst er der også ofte muligt at indstille crosstrainerens greb. Det kan måske virke overflødigt for alle andre end de mest dedikerede gadget-nørder. Det kan dog ændre brugen af resten af kroppen i løbet af træningen, hvorfor det er en vigtig indstilling at huske. På den måde kan brugen af gode gadgets altså gøre udbyttet af din træning bedre.