Bodyflight i vindtunnel i København

Bodyflight en oplevelse du aldrig vil glemme!

For mange af os mennesker, så er det at flyve noget, som ville skræmme os unødigt, men for andre, så er det at flyve så fri som fuglen det eneste, som de har lyst til.

Vi kan ikke helt hjælpe dig med at flyve som fuglen med den blå himmel i baggrunden, men vi kan hjælpe dig med at være fri for tyngdekraften i en periode. Bodyflight er en tunnel, hvor en stor motor sørger for at holde dig svævende. Det er måske noget, som du har set på tv, og som egentligt er noget, som du vil synes kunne være sjovt at prøve, eller også har du en kammerat, som vil synes det er det sjoveste i verden at komme til at svæve og flyve rundt i nogle minutter, mens han eller hun er fri for tyngdekraften.

Bodyflight er som frit fald, men uden at falde. Du får fornemmelsen af, at du falder, men den kraftfulde motor, som blæser luften mod dig, er med til at holde dig svævende, og med lidt held så kan du lave både saltomortaler og andet sjovt.

Du kan se video og mere information om oplevelsen på: https://oplevelsesgaverforalle.dk/bodyflight

Om bodyflight oplevelsen

Det er ikke timevis, du kommer til at svæve rundt i vores vindtunnel, men det er stadig noget, som de fleste gerne vil prøve igen. Hvis du vil prøve igen med det samme, så er der den mulighed, at du kan købe en tur mere med det samme, det er noget, som der er meget brugt, og som bringer stor glæde hos mange, at de ikke først skal ud og så stå i kø i timevis for at få en vægtløs tur mere.

Du vil kunne bestille gavekortet på hjemmesiden og så vil vi sende det til modtageren, eller du kan vælge at printe det ud, hvis du vil overlevere det selv til modtageren.

Selve den vindtunnel som vi bruger er 13 meter høj og nede i bunden er der 5 kraftige propeller, som skaber den opdrift, som gør du kan svæve. Det er ikke noget, som kræver noget særligt, og du skal bare være ved almindeligt helbred for at kunne komme ind i tunnelen og få en svævetur.

Propellerne blæser vind med 220 kilometer i timen gennem tunnelen, og de er placeret sådan, så den luftstrøm, som der er i tunnelen, er der som et konstant tryk.

Din sikkerhed er i orden

Hos os går sikkerheden frem for alt, og alle vores instruktører er certificerede og uddannede til at give dig den bedst mulige oplevelse. Selve vindtunnelen er også under inspektion, og den bliver jævnligt efterset for at sikre, du kan få den bedste mulige oplevelse, når du kommer ud til os. Det hele bliver efterset af Københavns Brandvæsen, og det er også dem, som står for godkendelsen af tunnelen.

Så hvis du mener, det er noget for dig, så ring og hør, hvornår der er tid, eller har du en kammerat, som skal have denne unikke oplevelse, så giv et gavekort, når du så kommer til Tåstrup, hvor vores vindtunnel står, så vil vi være klar til at give dig dit livs oplevelse med bodyflight!