Fejr verdens bedste far med manér

Fylder din far rundt og vil du i den forbindelse gerne finde den helt unikke gaveidé som kan vise ham hvor meget du holder af ham. Her kan du finde alt fra oplevelser i hurtige biler, naturoplevelser, oplevelser i luften og meget mere. Husk også at tjekke Gaven-til-far.dk for flere seje gaver til fars dag, eller når far fylder rundt.

Giv ham en oplevelse i en lamborghini

Er din far typen som elsker fart og spænding og er han den første til at sætte sig i sofaen når der er motorsport i fjernsynet. I så fald vil han med garanti elske at få lov til at komme ud og køre en lamborghini. Du kan enten give ham oplevelsen hvor han sidder på passagersædet, eller hvor han selv får lov til at køre bilen på landevejen. At køre lamborghini er en helt unik og sjov oplevelse og helt sikkert noget der kan få adrenalinen op.

Lad ham være pilot for en dag

Denne oplevelse er ligeledes helt sikkert noget der kan få adrenalinen op hos de fleste. Ved du at din fars store drengedrøm var at blive pilot, så kan du opfylde lidt af hans drømme. For med denne oplevelse er han piloten for en dag. Han får lov til at styre og have kontrollen over et fly. Det hele foregår selvfølgelig med professionelle instruktører som guider og vejleder under hele forløbet. Din far vil få hele oplevelsen optaget og han kan dermed tage videoen med hjem og vise stolt til hele familien.

Spis gourmet i vildmarken

Vi lever i en tid hvor vi stresser mere rundt end nogensinde før. Vi har med andre ord glemt hvor vi kommer fra og mange begynder nu og søge tilbage til vores rødder og det simple liv. Med denne oplevelse kan din far komme ud i vildmarken, nærmere bestemt i mols bjerge. Her vil han få en guidet oplevelse hvor de skal samle urter og ukrudt og lave en lækker menu af hvad de har fundet over åben ild. Det hele foregår sammen med en gruppe af andre mennesker, det er både hyggeligt og lærerigt, rundt om bålet vil der være massere af historier og venskaber vil blive dannet. Dette er en unik oplevelse for fædre som elsker natur og gode oplevelser.